сървър - как ?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
passat_rs
Автомобил: BMW E91
Двигател: M57 T2

сървър - как ?

Мнениеот passat_rs » Нед 14 мар 2010 9:12

Здравейте колеги, искам да попитам как мога да си направя сървър в вътрешна мрежа имам 4 харда пълни с филми,музика,игри и тем подобни. Та аз съм довтавчик на digsys и искам да споделя тези хардове в вътрешна мрежа и искам да направя саит от който да се тегли но да теглят само тези които вземат нета от мен. Рових доста но не намерих това което ми трябва. Всякакви отговори ще са ми от полза , благодаря предварително :beer

Потребителски аватар
=TDI=
Автомобил: Passat 1.9 TDI
Двигател: 1Z

Re: сървър - как ?

Мнениеот =TDI= » Нед 14 мар 2010 9:18

FTP server.
web server
Най- лесен за конфигуриране е този уеб сървар ....(за мен) .

Потребителски аватар
passat_rs

Мнениеот passat_rs » Нед 14 мар 2010 9:47

нищо не му разбирам :oops: но май стана а само да кажеш как да махна C-то си от сайта че ми се вижда целия вин :Mr Green Fun и как да го направя да не влиза с ип а с име на саит

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 14 мар 2010 10:07

По въпроса не мога да помогна, но виж как стоят въпросите с авторските и сродните и други такива права, да не идват пичовете с качулките във вас. 8)

Потребителски аватар
=TDI=
Автомобил: Passat 1.9 TDI
Двигател: 1Z

Мнениеот =TDI= » Нед 14 мар 2010 10:37

passat_rs написа:нищо не му разбирам :oops: но май стана а само да кажеш как да махна C-то си от сайта че ми се вижда целия вин :Mr Green Fun и как да го направя да не влиза с ип а с име на саит

По подразбиране настройките на сървъра след инстала са да показват всички устройства ( партишини ).
Използвай опциите ,,премахни и добави'' за покажеш онези хардове или партишини които желаеш.
Успех!

Потребителски аватар
passat_rs

Мнениеот passat_rs » Нед 14 мар 2010 12:30

:bowdown стана благодаря

Потребителски аватар
passat_rs

Мнениеот passat_rs » Нед 14 мар 2010 18:33

колеги направих сървъра доброто е че нямам реално IP и сървъра се вижда само то вътрешна мрежа направих го с appserv програмата която посочи колегата нещо бъгна и вече не работи :Mr Green Fun та как да добавя някакав мод на това апаче че да придобие външен вид :roll: ето как изглежда сега

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Нед 14 мар 2010 22:05

Aз не бих го качвал в нета. Ползвайте си го локално. НСБОП само това чакат да направят някоя показна акция да отчетат дейност ;)

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Съб 20 мар 2010 2:51

passat_rs написа:колеги направих сървъра доброто е че нямам реално IP и сървъра се вижда само то вътрешна мрежа направих го с appserv програмата която посочи колегата нещо бъгна и вече не работи :Mr Green Fun та как да добавя някакав мод на това апаче че да придобие външен вид :roll: ето как изглежда сега

Колега значи, ако искаш да се показва не с ИП а с име от тип http://www.domein.com/net/org
трябва естествено да си го закупиш и пренасочиш към ИП-то ти.Но затова ти трябва реален ИП адрес, а иначе за да придобие външен вид... няма модове или т.н. :)

П.П за това че не ти работи програмката инсталирай си xammp,много добра програмка :)

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”