сървър - как ?
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
сървър - как ?
Здравейте колеги, искам да попитам как мога да си направя сървър в вътрешна мрежа имам 4 харда пълни с филми,музика,игри и тем подобни. Та аз съм довтавчик на digsys и искам да споделя тези хардове в вътрешна мрежа и искам да направя саит от който да се тегли но да теглят само тези които вземат нета от мен. Рових доста но не намерих това което ми трябва. Всякакви отговори ще са ми от полза , благодаря предварително 

- passat_rs
Re: сървър - как ?
нищо не му разбирам
но май стана а само да кажеш как да махна C-то си от сайта че ми се вижда целия вин
и как да го направя да не влиза с ип а с име на саит

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
По въпроса не мога да помогна, но виж как стоят въпросите с авторските и сродните и други такива права, да не идват пичовете с качулките във вас. 

- =TDI=
- Автомобил: Passat 1.9 TDI
- Двигател: 1Z
passat_rs написа:нищо не му разбирамно май стана а само да кажеш как да махна C-то си от сайта че ми се вижда целия вин
и как да го направя да не влиза с ип а с име на саит
По подразбиране настройките на сървъра след инстала са да показват всички устройства ( партишини ).
Използвай опциите ,,премахни и добави'' за покажеш онези хардове или партишини които желаеш.
Успех!
- passat_rs

- passat_rs
колеги направих сървъра доброто е че нямам реално IP и сървъра се вижда само то вътрешна мрежа направих го с appserv програмата която посочи колегата нещо бъгна и вече не работи
та как да добавя някакав мод на това апаче че да придобие външен вид
ето как изглежда сега

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Aз не бих го качвал в нета. Ползвайте си го локално. НСБОП само това чакат да направят някоя показна акция да отчетат дейност 

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
passat_rs написа:колеги направих сървъра доброто е че нямам реално IP и сървъра се вижда само то вътрешна мрежа направих го с appserv програмата която посочи колегата нещо бъгна и вече не работита как да добавя някакав мод на това апаче че да придобие външен вид
ето как изглежда сега
Колега значи, ако искаш да се показва не с ИП а с име от тип http://www.domein.com/net/org
трябва естествено да си го закупиш и пренасочиш към ИП-то ти.Но затова ти трябва реален ИП адрес, а иначе за да придобие външен вид... няма модове или т.н.

П.П за това че не ти работи програмката инсталирай си xammp,много добра програмка

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”