Интернет доставчик в Овча купел?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Интернет доставчик в Овча купел?

Мнениеот Ivailo » Чет 25 мар 2010 10:34

Колеги, дайте идея за свестен интернет доставчик, ама не баш в жк. овча купел, а срещу италианеца (бул. овча купел)?
Мегалан нямат покритие там, нямало и скоро да включват :(
Блока е нов, май е окабелен, ама от стената виждам букса само за телефон (RJ-11), та не знам точно.
Не искам да се обвързвам с договори, а месец за месец, докато мегалан завземат района.
Също така не искам да плащам и инсталационна такса :screwy Мислих, че това животно съществува само в Благоевград...
Гледах някакви корес (cores.biz), дето са разлепили стикери из целия блок, ама имат инсталационна такса, пък и трябвало да се включа на по-скъп план, ако не искам договор. Мерси.
Та кажете някой свестен доставчик, искам да се включа на най-ниската тарифа (не на трафик де), не ми се плаща 30 лв/месец за някакъв изгърбен доставчик...

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Re: Интернет доставчик в Овча купел?

Мнениеот theraven » Чет 25 мар 2010 10:41

Виж PowerNet кви оферти имат. Имам приятели на тях и са доволни. Иначе аз съм на Корес, плащам 27 лв за 2.5 MBps сваляне и 256 kbps качване :banghead: , а при по-ниските тарифи слагат лимит на сесиите :banghead: :banghead: :screwy Ама други няма тука поне до НБУ, така че стискаме и чакаме мегалан :roll:

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Чет 25 мар 2010 11:10

Селнет са добри. Ползвам ги от години - 15 лева на месец.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 25 мар 2010 12:47

petarkolev написа:Селнет са добри. Ползвам ги от години - 15 лева на месец.

Ако говориш за СелИнет - http://www.sellinet.net/internet_packages_bg.php най-евтиния е 30 кинта.
Селнет не можах да намеря...
Относно повернет - ще проверя дали имат покритие, щото на картата са от другата страна на булеварда, към италианеца...

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Чет 25 мар 2010 13:47

Нещо не им разбирам картата, но би трябвало да ги има и там: SPNet. Бях при тях на pppoe в Лозенец общо взето услугата им е добра, съпорта куца. Не са денонощни като Мегалан и не реагират толкова бързо. Мегалан си оправят проблемите преди да съм разбрал за тях :) Та пак се върнах при мегаланци. Но все пак СПНет са си големи.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Чет 25 мар 2010 15:11

Спектър нет изобщо не ми ги хвали ...
Доста време съм им абонат и изобщо не ги ща и тука ...
Бях им първия абонат на който сложиха оптика ... мерси.Нямаше нужда. Поддръжката им е изключително ужасна.И винаги проблема е в мен ... не в тях (така се оправдават те) ...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 25 мар 2010 15:14

ISRalien написа:

Ако говориш за СелИнет - http://www.sellinet.net/internet_packages_bg.php най-евтиния е 30 кинта.
Относно повернет - ще проверя дали имат покритие, щото на картата са от другата страна на булеварда, към италианеца...

Този Cellnet ти казва колегата.Аз съм с него в офиса.Полопавлети е с него вкъщи,но на няква космическа скорост mhihi че там са 2-а на един кабел и точат като запоследно "филми/игри".Ядове няма никакви :wink:
Телевизиика може да си гледаш спокойно на компа през тях.Поне аз така гледам тук ,в офиса mhihi

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 25 мар 2010 15:21

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Пет 26 мар 2010 9:14

ISRalien написа:

Относно повернет - ще проверя дали имат покритие, щото на картата са от другата страна на булеварда, към италианеца...[/quote
Напиши го със С т.е. Cellnet, тия дето ги цитираш не са моите за които ти обясних. Успех!

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 26 мар 2010 9:33

LILO&STICH написа:
ISRalien написа:

Този Cellnet ти казва колегата.Аз съм с него в офиса.Полопавлети е с него вкъщи,но на няква космическа скорост mhihi че там са 2-а на един кабел и точат като запоследно "филми/игри".Ядове няма никакви :wink:
Телевизиика може да си гледаш спокойно на компа през тях.Поне аз така гледам тук ,в офиса mhihi

Не виждам въобще Овча купел в списъка с кварталите :| Ама ще звъня за всеки случай.

bgmreja имат, ще звъня и там :)

Благодаря!

П.П. Сега се сетих откъде ми е познато това Форкрафт ООД mhihi bgmreja = tophost.bg
Ако и нета им е като хостинга не се виждам повече от 3 месеца там mhihi Ама да видим какво натоварване може да издържи съпорта им mhihi

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 26 мар 2010 10:07

ISRalien написа:... Сега се сетих откъде ми е познато това Форкрафт ООД mhihi bgmreja = tophost.bg
Ако и нета им е като хостинга не се виждам повече от 3 месеца там mhihi Ама да видим какво натоварване може да издържи съпорта им mhihi

От време на време ти късат нервите, но когато работи скоростта е добра. Търпя ги заради цената от 10лв./мес., ако предплатиш за 1 година.

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пет 26 мар 2010 10:11

Аз съм с БГмрежа в нас и в офиса.
Преди половин-една година съпорта им беше зле. Примерно през м. Май, гръмотевични бури, нещо им изгърмява по трасето и нямам нет, звъня им, те си записват, но не става нищо 2 дни. Понеже имам едно тяхно захранване при мене, им казах че го изключвам докато не ми оправят нета в нас, тогава бързо реагираха :lol:
Иначе сега са се подобрили, например като оправят даден проблем, след това ми звънят да ми кажат и да питат дали всичко е наред. Наскоро, по тяхна инициатива ми прокараха нови кабели и на двете места, оптика казват че било. Кабела вече не ми идва от покрива на сградата. Плащам 15лв./месец, свалям с 3 Мбайта. Сега съм по-доволен съм от тях. Като забравиш да си го платиш, в 12pm ти го спират, но може да цъкнеш на браузера, че искаш още един месец и ти пускат нета за още 24ч., да можеш на другия ден да си го платиш.

Потребителски аватар
koziak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koziak » Пет 26 мар 2010 15:38

Аз съм им съпорта :lol:

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пет 26 мар 2010 23:54

koziak написа:Аз съм им съпорта :lol:

:lol: :lol: :lol:
Ще знам към кой да се обръщам вече :applause:

Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Мнениеот golf_1 » Съб 27 мар 2010 0:31

Погледни го и това, ако не си си избрал все още доставчик http://mreji.bg/ .Преди време се казваше GLOW NET фирмата :wink: Аз лично от доста години вече съм с нея и до сега никакви проблеми. :D

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”