Acer ? - не...по-добре ме застреляйте веднага...
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Acer ? - не...по-добре ме застреляйте веднага...
Никога....ама съвсвем никога през следващите 3 прераждания не си купувайте Acer... Дори с пистолет на челото не си помисляйте такава фундаментална тъпотия!
Купих си един 8935G за около 3 бона и половина и за 6 месеца гръмнаха 2....сега чакам да ми донесат трети. Не му давам повече от половин година и ще си поискам парите. Нещастници....
Купих си един 8935G за около 3 бона и половина и за 6 месеца гръмнаха 2....сега чакам да ми донесат трети. Не му давам повече от половин година и ще си поискам парите. Нещастници....
- VencokO
- Автомобил: VW Golf 4 1.8T
- Двигател: 1999 AGU
- Контакти:
Re: Acer ? - не...по-добре ме застреляйте веднага...
С 6920G съм (демек предния модел от твоя, но 16'')и аз давах такива пари едно време за Highline версията
и вече 2 години нямам грижи с него, като се има впредвид и това, че съм си клокнал видеокартата.
До бройка и човек си е, но си в правото си да си недоволен.

До бройка и човек си е, но си в правото си да си недоволен.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Колега,
Да припомня, че този ми е втори гръмнал и то по един и същ начин - видеокартите /и двете/ умират в еквивалента на Ниагарски водопад от цветове изливащи се от екрана...
Работих 3 години в сервиз за лаптопи, та да се чудя на акъла как си купих такава пръчка...
Да припомня, че този ми е втори гръмнал и то по един и същ начин - видеокартите /и двете/ умират в еквивалента на Ниагарски водопад от цветове изливащи се от екрана...

Работих 3 години в сервиз за лаптопи, та да се чудя на акъла как си купих такава пръчка...

- VencokO
- Контакти:
Жалко, че така става.
При Делл-востротата примерно имат някакъв дефект ли е несъвместимост ли е с Нвидиа картите и в годината по 1 път видеото заминава. Та може и тука нещо да не е доизпипано, иначе модела е пушка от към хардуер. 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Откакто един човечец спря туарега и и влезе в магазина/за комп.техника -аз купувах чаркълъци оттам/и изпращя един лаптоп на бюрото ама така ,че чак бюрото се премести и каза ,че това му е втори за този месец/първия а както изглеждаше и този щяха да го сменят/аз тази марка не искам да я чувам.А още преди това имах наблюдения че е проблемна.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Аз съм с Acer Aspire 5100 от 2007-ма насам. Непретенциозна машинка, но до момента никви грижи. Колега на работата пък ревеше от Asus. Въпроса е по-скоро до късмет и до сполучлив модел/серия...
- VencokO
- Контакти:
Общо взето всеки си кара с неговото и ако случайно дефектира, моментално става най-лошото нещо на пазара, докато има и други хора, които си карат със същия продукт от много време без проблеми и пак биха заложили на същото. Техниката е толкова напред вече, че едва ли е възможно още да се правят абсолютно некачествени и лоши продукти.
- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
И аз от 2007-ма си карам с Aspire 5613 и нямам проблеми.
Mой приятел връща 1 брой Sony Vaio, защото на втория ден екрана му стана на странни фигурки, вероятно разпоено видео, а други пък връщаха Dell на първия ден, защото умря напълно, само диода му светеше.
Но е наистина кофти за втори път да се прецака един и същи модел.
Mой приятел връща 1 брой Sony Vaio, защото на втория ден екрана му стана на странни фигурки, вероятно разпоено видео, а други пък връщаха Dell на първия ден, защото умря напълно, само диода му светеше.
Но е наистина кофти за втори път да се прецака един и същи модел.
- MiTe
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: 2.0 16v ABF
И аз съм със Acer (aspire 5738z) пък до сега никакви ядове не ми е давал 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това с "до късмет" не грее особенно...
машина която струва над хиляда лева или около тях изобщо не трябва да е до късмет а да е безупречна
машина която струва над хиляда лева или около тях изобщо не трябва да е до късмет а да е безупречна
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
parno написа:машина която струва над хиляда лева или около тях изобщо не трябва да е до късмет а да е безупречна
Разбирате, че това са глупости

Винаги има кофти бройки при всички и всякакви производители. Има проблем при лаптоп за 2 бона има и проблеми при кола за 200 бона, никой не е застрахован и не може да се прави общ извод за марка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе често е до бройка...
Но преди 3 месеца един колега си купи 5942G - оказа се че цялата серия, всички произведени имат дефект водещ до леко трептене на екрана. Достатъчно да те вбеси ако си дал почти 2 бона.
След писане до Ейсър-БГ и до централата на Ейсър, се оказа че не могат да предложат замяна с такъв - предложиха друг модел срещу доплащане
Междувременно чрез писане в руски и англо-говорящи форуми се оказа, че на практика при всеки собственик на такъв го има дефекта...
Но преди 3 месеца един колега си купи 5942G - оказа се че цялата серия, всички произведени имат дефект водещ до леко трептене на екрана. Достатъчно да те вбеси ако си дал почти 2 бона.
След писане до Ейсър-БГ и до централата на Ейсър, се оказа че не могат да предложат замяна с такъв - предложиха друг модел срещу доплащане

Междувременно чрез писане в руски и англо-говорящи форуми се оказа, че на практика при всеки собственик на такъв го има дефекта...
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Чувството наистина е отвратително особенно при тебе да се повтаря 2 пъти. Баси т@шака е това!!!Аз скоро си купих HP Pro Book 4510 давам кинтите, прибирам се в къщи щастлив, пускам машината и.... о, чудо - не ще да работи дисплея! Ама ни вопъл, ни стон. Подмениха ми го и сега този работи. Дай Боже да е дълги години. Производителите на хардуера са едни и същи, а марките са само различно асемблирани едни и същи компоненти. За какво ли им слагат тези марки не знам.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Същото мога да кажа и за HP-с суматите им дефектни серий дънни платки-веднъж изгорях-стига толкова!Хем беше гаранционен и ТРИ дънни платки изгоря,една смениха в Гърция,една в Ирландия и след 5 дни пак изгоря,ама вече беше извън гаранция(продадох го за части)!Иначе съм супер доволен от FUJITSU-SIEMENS 5 години работи тая машина след заливания с чай,изпускания и какво ли още не и батерията още държи 2 часа!

- VencokO
- Контакти:
Има нещо вярно с тия фуджицута. На колегата му изгоря лампата на дисплея след 7 години работа (те имат определен живот тия лампи)
, смени я и продължава да работи с него
То дефекти и проблеми отвсякъде, лично за Ацер-а се убедих, че сглобката и материалите са евтини наистина сравнение с един Дел да кажем.
Като цяло предрасъдъци нямам откъм марка, гледам пари/производителност и тва е.

То дефекти и проблеми отвсякъде, лично за Ацер-а се убедих, че сглобката и материалите са евтини наистина сравнение с един Дел да кажем.
Като цяло предрасъдъци нямам откъм марка, гледам пари/производителност и тва е.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”