Имам кафе-машина UFESA - комбинирана и за еспресо и за шварц. Но поради това че претърпя местения от едно място на друго, явно някъде по трасето се е "търкулнала" тази част, която е за еспресото - не знам как се казва дори - частта в която се слага кафе и с дръжка се завива... Машината е на две години, тоест не е в гаранция. Не съм я полвала от повече от половин година и едва вчера открих че в кашона я няма въпросната част. Без нея няма еспресо...
Та въпросът ми е къде се продават такива части за кафе-машини? Някой има ли представа?
Врътката еспресо на кафе-машина
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Врътката еспресо на кафе-машина
Привет,няма смисъл от цитиране на линкове за сервизи на кафе машини,и сама ще ги намериш.Аз порових за този тип машина и нищо не открих
.Ръкохватката с цедката за еспресото се захваща на "байонет" връзка към самата машина.Така че просто си набележи сервизи или магазини удобни за теб,натовари машината в колата и ги накарай да намерят цедка която пасва на твоя уред-размерите и захвата са сходни.Все някоя от Делонги,Филипс и т.н. да речем ще пасне.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Врътката еспресо на кафе-машина
Потърси магазин за резервни части -няма начин да няма .
Във варна такъв магазин има на бул.Владислав и ул.П.Евтимий -точно на ъгъла. Има няколков ида дръжки / различни марки, лъжички мерителна доза и т.н. Сервиз за "Де Лонги"има пък до бивше лятно кино Тракия /Етика с-з/ оттам си намерих термодатчик 95 гр .С
Във варна такъв магазин има на бул.Владислав и ул.П.Евтимий -точно на ъгъла. Има няколков ида дръжки / различни марки, лъжички мерителна доза и т.н. Сервиз за "Де Лонги"има пък до бивше лятно кино Тракия /Етика с-з/ оттам си намерих термодатчик 95 гр .С
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”