Врътката еспресо на кафе-машина

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Врътката еспресо на кафе-машина

Мнениеот Aneto » Пон 03 май 2010 8:13

Имам кафе-машина UFESA - комбинирана и за еспресо и за шварц. Но поради това че претърпя местения от едно място на друго, явно някъде по трасето се е "търкулнала" тази част, която е за еспресото - не знам как се казва дори - частта в която се слага кафе и с дръжка се завива... Машината е на две години, тоест не е в гаранция. Не съм я полвала от повече от половин година и едва вчера открих че в кашона я няма въпросната част. Без нея няма еспресо...
Та въпросът ми е къде се продават такива части за кафе-машини? Някой има ли представа?

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Врътката еспресо на кафе-машина

Мнениеот bobocamaro » Пон 03 май 2010 18:56

Привет,няма смисъл от цитиране на линкове за сервизи на кафе машини,и сама ще ги намериш.Аз порових за този тип машина и нищо не открих :oops: .Ръкохватката с цедката за еспресото се захваща на "байонет" връзка към самата машина.Така че просто си набележи сервизи или магазини удобни за теб,натовари машината в колата и ги накарай да намерят цедка която пасва на твоя уред-размерите и захвата са сходни.Все някоя от Делонги,Филипс и т.н. да речем ще пасне.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Врътката еспресо на кафе-машина

Мнениеот kris11 » Чет 06 май 2010 9:47

Потърси магазин за резервни части -няма начин да няма .
Във варна такъв магазин има на бул.Владислав и ул.П.Евтимий -точно на ъгъла. Има няколков ида дръжки / различни марки, лъжички мерителна доза и т.н. Сервиз за "Де Лонги"има пък до бивше лятно кино Тракия /Етика с-з/ оттам си намерих термодатчик 95 гр .С

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”