Здравейте колеги,искам да Ви помоля да споделите,ако имате впечатление от този фотоапарат,и естествено да поустнете снимки правени с него.Излезе ми изгодно и се чудя дали да го купувам? Ще се радвам на всякакви мнения.
Мерси,аз го четох това ревю и истанах със смесени чувства.Имам Olympus SP 510, и ми се струва,че въпреки липсата на допълнителен обектив прави по добри снимки от панасоника.Бях се навил,но нещо взех да се разубеждавам.Прилагам няколко снимки от олимпуса подчертавам непрофесионално правени.И двата фотоапарата са в един клас.
Не знам според мен не че съм професиолналист или нещо подобно при положение че твоя е подобен и ти харесва, пощракай още малко с него поошлайфай се пък като осетиш че вече не ти е достатъчен се метни на нещо по-добро
колега не знам колко ефтино ти е излязал но честно казано ако вземеш лумикса ще ти е трудно в началото дори само от това, че олимпуса е с едно разположение на бутоните от лумикса изпитах го това с един канон .... от FZ5 минах на FZ18 но се наложи да ползвам няколко дни друга марка ...