HTC TOCH II или HTC Tatoo
HTC TOCH II или HTC Tatoo
зарибих се от промоцията и се чудя кой от двата да избера.Единия е базиран на уиндоус,а другият на Андроид.интересува ме GPS-а .Нужен ли е интернет за да се използва?и намират ли се приложения за Андроид платформата?
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: HTC TOCH II или HTC Tatoo
1. Принципно - не;
2. Много слабо.

2. Много слабо.

ChimeyJimmey написа:1. Принципно - не;
2. Много слабо.
и към кой да се насоча?
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Който ти харесва/с който се харесваш повече. Демек, зависи защо ти е това нещо.
Аз знам кое бих взел и кое не, но няма да споделя, за да не ме обвинят в пристрастност.
Аз знам кое бих взел и кое не, но няма да споделя, за да не ме обвинят в пристрастност.

- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Единия телефон, тъч 2 има стилус, докато при за татуу..голяма изненада, НЯМА!
Не съм очаквал да няма, но какво да се прави, оперира се само с пръсти.
Тату няма джава! Никой софтуер или игра на джава НЕ работи.
И двата имат GPS, работи си със google maps, Има я на самия телефон, но ти трябва достъп до интернет за да опреснява изображението от картата.Ако инсталираш отделен gps софтуер, става без да е нужен интернет.
За Андроид има колкото искаш софтуер, нали се сещаш че това е платформа на Google...няма да оставят нещата така
.
Работят еднакво бързо, батериите са еднакви, макар да има по спесификация лека разлика.
Аз ползвам Тъч 2, другия просто с тази липса на стилус е мъчително.. свиква се но е мъка..
По размери, Тъч 2 е плосък, докато татуто е малко заоблено и издуто, по-дебел е и ми прилича на някой детски телефон, има и логото андроид отзад.. тату има 4-посочен бутон, тъч2 няма.
Ако се сетиш друго,питай!
Не съм очаквал да няма, но какво да се прави, оперира се само с пръсти.
Тату няма джава! Никой софтуер или игра на джава НЕ работи.
И двата имат GPS, работи си със google maps, Има я на самия телефон, но ти трябва достъп до интернет за да опреснява изображението от картата.Ако инсталираш отделен gps софтуер, става без да е нужен интернет.
За Андроид има колкото искаш софтуер, нали се сещаш че това е платформа на Google...няма да оставят нещата така

Работят еднакво бързо, батериите са еднакви, макар да има по спесификация лека разлика.
Аз ползвам Тъч 2, другия просто с тази липса на стилус е мъчително.. свиква се но е мъка..
По размери, Тъч 2 е плосък, докато татуто е малко заоблено и издуто, по-дебел е и ми прилича на някой детски телефон, има и логото андроид отзад.. тату има 4-посочен бутон, тъч2 няма.
Ако се сетиш друго,питай!
симулатор за джава или нещо подобно предполагам че няма.
кажи ми някои програми,които ще ми липсват на андроида спрямо тъч 2-то.
и накрая към кой да се насоча?
кажи ми някои програми,които ще ми липсват на андроида спрямо тъч 2-то.
и накрая към кой да се насоча?
Колега за GPS се използва сателит,слага се една програмка IGO и не взема пари
Аз съм с HTC touch Diamond 2 и за сега съм доволен, а Tatoo лично не съм го виждал и незнам как работи. Успех при избора

- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Само не разбирам защо изтъквате липсата на тъпата писалка, като недостатък. Това, че я няма, означава само, че дисплея е такъв, че не реагира на натиск. Забравяте за това в джоба телефона да прави каквото си иска (ако не сте го заключили). От начало верно е малко странно (неприятно), но след като се свикне, поне според мен е в пъти по удобен.
От как се докоснах до андроид - за уиндоуски бози не искам и да чуя. Приложения бол. Тъй като в Европа няма софтуерни лицензи, ако си руутнеш телефона, можеш и мултитач да подкараш.
Наблюденията ми са над HTC Magic
От как се докоснах до андроид - за уиндоуски бози не искам и да чуя. Приложения бол. Тъй като в Европа няма софтуерни лицензи, ако си руутнеш телефона, можеш и мултитач да подкараш.
Наблюденията ми са над HTC Magic
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
stan4o_mc написа:Това, че я няма, означава само, че дисплея е такъв, че не реагира на натиск.
Не е вярно - и двата модела ползват резистивен дисплей
stan4o_mc написа:за уиндоуски бози не искам и да чуя.
Това са някакви клишета, ако имаш аргумент напиши го, иначе говориш празни приказки
снощи до късно рових из нета,и се оказа,че почти всички приложения за андроид не тръгват на Тату-то заради малкия дисплей.
При уиндоускийя телефон има ли значение големината на дисплея за приложенията??
При уиндоускийя телефон има ли значение големината на дисплея за приложенията??
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
poni написа:При уиндоускийя телефон има ли значение големината на дисплея за приложенията??
Да, всяко приложение е за конкретен размер на дисплея! затова има раздели и там си пише по модел телефон..
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ех андроид, вмомента се подкарва и на диаманд2,но все още в тестова версия
А за бозите на уиндоуса и бозите (
) въпрос на вкус
Има си и минуси андроида,все пак е нова платформа и скоро ще наваксва много напред,но като гледам ,няма да е много скоро виждайки кво става с мобайл и по-точно това тук .
Скоро и андроида ще тръгне по тея скорщни изваждания на доработки,все пак с всичко се развива
Важното е как !
Аз лично очаквам вече мултитъч дисплеите да се наложат на пазара,ама и те са в тестова серия

А за бозите на уиндоуса и бозите (

Има си и минуси андроида,все пак е нова платформа и скоро ще наваксва много напред,но като гледам ,няма да е много скоро виждайки кво става с мобайл и по-точно това тук .
Скоро и андроида ще тръгне по тея скорщни изваждания на доработки,все пак с всичко се развива

Аз лично очаквам вече мултитъч дисплеите да се наложат на пазара,ама и те са в тестова серия

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Лило, че на HTC HD2 дисплея не му е мултитъч
Играх си с едно такова преди два дни, и снимките си се зуумват, предвижвайки два пръста по екрана.

Играх си с едно такова преди два дни, и снимките си се зуумват, предвижвайки два пръста по екрана.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ABSOLUT написа:Лило, че на HTC HD2 дисплея не му е мултитъч![]()
Капацитивен

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”