Колеги на предишната кола имах подобна джаджа,но я продадох с нея пък и беше слабичка.Местните полицаи знаеха за нея и не ми правеха проблем,а и аз искам такова нещо за да си се кефя в гаража,а не да се яаламосвам по улиците.Сега въпроса ми е за една друга защото тази дето я имах няма да я купя отново.
Въпроса ми е има ли някой тази и дали си заслужава има ли и звуци или само високоговорител по който да говориш http://www.shopping.bg/Sirena-s-govoritel
Въпрос за сирена
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за сирена
Аз имам подобна, това е сирена за колело с три вида тонове - на пожарна, линейка и полицейска кола. Моята се захранва с акумулаторна батерия 9 волта. Мощността и е мижава.
- mafiota_a4
Защо тогава е в сайт за автоаксесоари?
- mafiota_a4
Приемам и други идеи за нестандартен и мощен клаксон.Всъщност имам в гаража една завещана тромба с три или четири фунии,но не знам какъв компресор да й взема и от къде.Но пък и тя ми е като последен вариант.Предпочитам сирена или пък оня сигнал на патрулките дето си бибипкат с него.
От няколко дни тук се разкарва един Фиат браво с ремус и два пъти го чувам че има всички звуци,които има и патрулката.Значи мога някак да си намеря и аз такава сирена
От няколко дни тук се разкарва един Фиат браво с ремус и два пъти го чувам че има всички звуци,които има и патрулката.Значи мога някак да си намеря и аз такава сирена
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
mafiota_a4 написа:Защо тогава е в сайт за автоаксесоари?
Може и на кола да се монтира, но не е нещо сериозно, ти какво очакваш да получиш за 18 лв., а?

- mafiota_a4
И ти си прав.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Примерно ТОВА. С транспорта ти се връзва на 40 $. Има си микрофон, 5 тона и е много мощна. Но не си играйте с това, че много сериозно се следи за имитация на полиция. Като нищо ще ви задържат за 24 часа ако ви чуят. 

- mafiota_a4
Много благодаря колега.Това се внася от друга държава май,а.Не съм правил такива поръчки до сега.Може ли малко разяснение.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Трябва да имаш някаква банкова карта VISA или Maestro. Ако нямаш отиваш в която и да е банка и ти правят една. После внасяш пари в нея. Правиш си регистрация в Пейпал (paypal.com). След това си правиш регистрация в E-bay. После купуваш каквото си искаш. Виж ТУК, описано е подробно. Или напиши в Google: Пазаруване от ebay 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”