Виваком-сат.цифрова телевизия-отзиви
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Виваком-сат.цифрова телевизия-отзиви
Мина вече малко време от пускането на телевизията на Виваком.Някой който се е вързал към тях да каже как е?
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Виваком-сат.цифрова телевизия-отзиви
близък приятел си включи 4 тивита към тях и е много доволен. казва, че качеството е супер, но все пак ползва услугата от 15-ина дни.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
А каква е цената на това удоволствие или е бъндъл с други услуги и не може да се ползва самостоятелно? 

- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
Като гледам има промоция за първите 3/6 месеца, ако се подпише 12/24 месечен договор. Но прИмоцийката продължава само до 31 октомври, така че който иска да плаща половин цена като за начало трябва да побърза 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Цените изглеждат супер, мисля да ги пробвам даже, само да си взема някакъв телевизор.
Гледам, че имат промоция с техномаркет, 10% надолу ако платиш кеш телевизора И ако имаш вече договор към тях. Ама не е оферта, че телевизора ще е на лизинг май
Гледам, че имат промоция с техномаркет, 10% надолу ако платиш кеш телевизора И ако имаш вече договор към тях. Ама не е оферта, че телевизора ще е на лизинг май

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Четете малките букви...
Услугата може да се използва на няколко телевизора (не повече от 4), като основният приемник се предоставя безплатно от VIVACOM, а за всеки следващ се заплаща по 4.80 лв. на месец.
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Я да избършем малко прахта,тези дни мисля да разкарам булсата и да минавам към Виваком,някой с такава ТВ да сподели как е качеството,има ли постоянен сигнал,предполагам не се влияе от метеорологичните условия 

Недей да правиш такава грешка!
И аз мислих да се възползвам от сегашната промоция ,та разтършувах се по различните форуми и открих само негативни мнения.
Даже си поговорих с бивш техен служител който на дълго и широко ми обесни измамите на Вивател ТВ.
Качеството им е по-лошо от булсатком,ползват друг спътник на 45гр.ако се нелъжа,антената трябва много финна настройка и то от специалист.
Като цяло преоладаваха мнения като "Бягай далеч от тях!"поне за сега.
И аз мислих да се възползвам от сегашната промоция ,та разтършувах се по различните форуми и открих само негативни мнения.
Даже си поговорих с бивш техен служител който на дълго и широко ми обесни измамите на Вивател ТВ.
Качеството им е по-лошо от булсатком,ползват друг спътник на 45гр.ако се нелъжа,антената трябва много финна настройка и то от специалист.
Като цяло преоладаваха мнения като "Бягай далеч от тях!"поне за сега.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
PuShE_ написа:Я да избършем малко прахта,тези дни мисля да разкарам булсата и да минавам към Виваком,някой с такава ТВ да сподели как е качеството,има ли постоянен сигнал,предполагам не се влияе от метеорологичните условия
С антена няма как да не се влияе.

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
stefan4o написа:PuShE_ написа:Я да избършем малко прахта,тези дни мисля да разкарам булсата и да минавам към Виваком,някой с такава ТВ да сподели как е качеството,има ли постоянен сигнал,предполагам не се влияе от метеорологичните условия
С антена няма как да не се влияе.
Дефакто и те са със чиния и приемник,а нета остава ли си през домашния или не
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За нета им не зная, но за телевизията конкретно - с чиния е, със сигурност, понеже съм виждал монтирани такива 

Хора не мислете само за качество и цена, при всички качеството е едно и също приблизително. За мен лично най-важен е съпорта който има даден оператор. За виваком нямам наблюдения , но ако гледам съпорта на други техни услуги не бих ползвал телевизията им.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пълна помия.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
amikus написа:Пълна помия.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”