Програма за комютър
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AJM
Програма за комютър
Здравейте колеги трябва ми програма за видео камерата на компютъра когато има движение да записва благодаря предварително. И ако темата не е за тук моля да бъде преместена
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Програма за комютър
според мен не само програма ти трябва ами камерата трябва да има сензор за движение или поне аз така си мисла зада може да даде някъв импулс към тази програма зада започне да записва
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AJM
koby написа:според мен не само програма ти трябва ами камерата трябва да има сензор за движение или поне аз така си мисла зада може да даде някъв импулс към тази програма зада започне да записва
До ония ден колега имах програма на компютъра но си преинсталирах компютъра и сега не и знам името с най нормална камера работи това нещо

- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
JoJoooo написа:koby написа:според мен не само програма ти трябва ами камерата трябва да има сензор за движение или поне аз така си мисла зада може да даде някъв импулс към тази програма зада започне да записва
До ония ден колега имах програма на компютъра но си преинсталирах компютъра и сега не и знам името с най нормална камера работи това нещостига да намеря пак програмата
Точно поради тази причина която ти си описал си права една папка в диск D с инсталациите на всички необходими и програми и тем подобни неща,замисли се над този вариянт
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Виж дали тази ще ти върши работа
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”