Мнения относно телефон
- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Мнения относно телефон
Здравейте колеги , тъкмо ходих да си плащам сметката и ми предложиха телефон на изплащане - Globul Q1 ,има ли някой който ползва такъв телефон да сподели как е , проблеми някакви има ли.Служителката ми каза , че телефона е с "доживотна гаранция"
.Пък телефончето има фаца и се замислям , но първо ако може искам да чуя някакви мнения за него

- Прикачени файлове
-
- Globul-Q1.jpg (7.48 KиБ) Видяна 1060 пъти
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Мнения относно телефон
Съжалявам, не съм ползвал апарата.Но пък това също са интересни факти:
Цитат:Продава се само с ДВУ годишен договор на GLOBUL WB&TALK ULTRA с месечна такса 55 лв.
Което за две години са 1320 лева.За телефон който всъщност е ето това .Обърни внимание на цената в края на статията.Колкото и да бъркам с тези данни и цитати, нещата са плашещи.
P.S.Четох и за услугите на плана им, някакви хиляди минути, смси, 60GB нет и т.н.Избора си е твой, но не се загърбвай с договор за две години-заради апарат.Прекалено бързо овехтяват..
Цитат:Продава се само с ДВУ годишен договор на GLOBUL WB&TALK ULTRA с месечна такса 55 лв.
Което за две години са 1320 лева.За телефон който всъщност е ето това .Обърни внимание на цената в края на статията.Колкото и да бъркам с тези данни и цитати, нещата са плашещи.
P.S.Четох и за услугите на плана им, някакви хиляди минути, смси, 60GB нет и т.н.Избора си е твой, но не се загърбвай с договор за две години-заради апарат.Прекалено бързо овехтяват..
Като видиш "собствена марка" работата е пределно китайски ясна - не. Как се хващате на въдицата с такива лъскави боклуци не знам.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
bobocamaro написа:Цитат:Продава се само с ДВУ годишен договор на GLOBUL WB&TALK ULTRA с месечна такса 55 лв.
Което за две години са 1320 лева.
Мнението за телефон - ако е за 150 долара - ок.всичко това на скромната цена от само 168 долара.
Но двугодишен договор - струва ли си

- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Хмм ясно , аз не бях се интересувал за нищо относно тарифа , план и т.н. , мисълта ми бе относно за телефона , но благодаря , че ме осведомихте за всичко 

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:Съжалявам, не съм ползвал апарата.Но пък това също са интересни факти:
Разбира се, че не се предлага само с двугодишен договор

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Тая гаранция в Бълхария би ме усъмнила 100% - те за толкова пари си я избиват поне 10-15 пъти измекярите, получават го за не повече от 90-100лв и го дават за малкоо повечко + 2 год. договорче. Ах на мама убавците да ви разцелувам 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
rosy, във форума има маниаци на тема клечкови телефони.Колцина от тях биха се закопали с едно/двугодишен договор заради апарат?При положение че играчките се обновяват ежемесечно, едва ли не?Моля, не хлъзгай човека-не би било редно да ни споменава с "добро" всеки божи месец.
- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
Името на телефона е ZTE Racer.
Реалната му цена в Англия е 90 паунда с предплатена карта.
Мисля, че е набутвация като цяло.
Реалната му цена в Англия е 90 паунда с предплатена карта.
Мисля, че е набутвация като цяло.

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:rosy, във форума има маниаци на тема клечкови телефони.Колцина от тях биха се закопали с едно/двугодишен договор заради апарат?При положение че играчките се обновяват ежемесечно, едва ли не?Моля, не хлъзгай човека-не би било редно да ни споменава с "добро" всеки божи месец.
Само исках да кажа, че този апарат не се предлага само с двугодишен договор както ти беше написал

GLOBUL Q1 359.90 199.00 159.00 149.00 109.00 149.00 139.00 119.00 49.00
Ей това е цените му в зависимост от абонаментния план. Първата цена от 359.90 е без карта
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”