Мерси

rosy написа:Малко повече коментари за Ейсъра от втория линк няма да са ми излишни
rosy написа:Монитора ще се използва за нормалнин офис нужди и много видеоТоест нищо кой знае колко специфично.
disela написа:И аз ще се включа, надявам се колегата да няма нищо против. Търся си нещо за домашно ползване до '22, да става за цъкане на игри, 3dsMax, някой филм и обработване на текст. Какво трябва да гледам, време на реакция, контраст... друго?
krraynov написа:disela написа:И аз ще се включа, надявам се колегата да няма нищо против. Търся си нещо за домашно ползване до '22, да става за цъкане на игри, 3dsMax, някой филм и обработване на текст. Какво трябва да гледам, време на реакция, контраст... друго?
Гледай товаhttp://www.eizo.com/global/products/flexscan/index.htmlи после сравнявай с онова което го има навсякъде ...
Тия монитори са трепач.. Аз си мислих че имам монитор (Самсунг).. но като ги сложих едно до друго на 1 карта.. просто на самсунга- има сенки, цветове и какво ли не.. което даже наченки няма да се види... може и да си въобразявм, но-нека някой кото разбира повече от нивото на потребител на монитори-да каже...
Мммм и гаранцията е 5г и за нито един изгорял пиксел!
bnick написа:Не мога, да намеря смисъла от монитор за 600лв за използване в офис. Acer, Benq и LG имат добри оферти за 22", 24" 1080р с DVI под 300лв. С останалите пари се почерпи
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта