Bluetooth слушалка за Nokia
-
- Автомобил:
- Двигател:
Bluetooth слушалка за Nokia
Колеги, каква по евтина слушалка бихте ме посъветвали да си взема за Нокия 2730 Classic?
Нещо такова http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=35229, или http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=50549 дали ще ми върши работа и дали ще се свърже с телефона въобще?
Знам, че оригинално на Нокия ще е най-добре, но финансите са ограничени понякога.
Нещо такова http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=35229, или http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=50549 дали ще ми върши работа и дали ще се свърже с телефона въобще?
Знам, че оригинално на Нокия ще е най-добре, но финансите са ограничени понякога.
Последна промяна от sashko_bg на Съб 06 ное 2010 21:50, променено общо 2 пъти.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Bluetooth слушалка за Nokia
Няма значение каква марка ще е слушалката и не очаквай нещо кой знае какво ако вземеш слушалка на която пише Нокиа. Eто това за мен е хубава и бюджетна слушалка. 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
vwfena написа:Няма значение каква марка ще е слушалката и не очаквай нещо кой знае какво ако вземеш слушалка на която пише Нокиа. Eто това за мен е хубава и бюджетна слушалка.
С такава съм от 3 месеца и е перфектна.С нокия 5800 съм.Даже и музика може да слушаш на нея от телефона/друг е въпроса качеството на звука/
- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
nokia bh 102 / 108
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
s5501na написа:nokia bh 102 / 108

-
- Автомобил:
- Двигател:
ок, благодаря на всички за помощта 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Имам две слушалки в нас, на които са им отишли батериите.
Ако ти се занимава и искаш да дойдеш до нас - ще ти подаря едната.
Ако ти се занимава и искаш да дойдеш до нас - ще ти подаря едната.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Колега, да споделя и аз...Имам Jabra Bluetooth Handsfree и е ужасна, добре че не съм я плащал! Не прави тази грешка с тази марка. А за Plantronics-а е добър избор, донесох на един приятел от Щатите такава и е супер! Но, ако аз ще си купувам, определено ще е Nokia! Поздрави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес си взех Plantronics Bluetooth Explorer 210 от Виваком - 19,90лв.
- nokiangage
- Контакти:
Поздравления колега, супер цена! Сподели отзиви за този модел след като го поизползваш малко... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
nokiangage написа:Поздравления колега, супер цена! Сподели отзиви за този модел след като го поизползваш малко...
Ползвам го вече 2 дни. Хората с които говоря, казват че ме чуват добре, ако съм в колата. Ако го ползвам на улицата, се чуват външните шумове.
Забелязах, че телефона трябва да е в калъфа на колана на панталона или на седалката. Иначе чувам слаб шум в слушалката.
Доволен съм за парите които дадох, освен това вече не се оглеждам дали има "зелени човечета" или не, докато говоря по телефона.
Преди ползвах hands-free то на телефона, но не е удобно ако има други хора в колата и си говориш нещо лично.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
nokiangage написа:Колега, да споделя и аз...Имам Jabra Bluetooth Handsfree и е ужасна, добре че не съм я плащал! Не прави тази грешка с тази марка. А за Plantronics-а е добър избор, донесох на един приятел от Щатите такава и е супер! Но, ако аз ще си купувам, определено ще е Nokia! Поздрави!
Странна работа!?! Аз съм със най-обикновенната Jabra, която имаше в технополис и съм супер доволен

- nokiangage
- Контакти:
Да, Jabra-та си работи и всички функции работят, но прекалено много смущения има при провеждане на разговор, а е пробвана на N95, 5800 XM и E71...Моята е на 3 години, предполагам проблема е в това, че е много стар модела, но още от началото ги имаше проблемите. Но, определено при Plantronics според мен нивото е по-високо. Поздрави!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
nokiangage написа:Моята е на 3 години, предполагам проблема е в това, че е много стар модела, но още от началото ги имаше проблемите.
Нещо гаранция - ала, бала... опа каза, че не си я плащал

Просто казвам, че не е резонно да се правят заключения от една бройка за качеството на марката като цяло. Също аз не гарантирам, че щом съм попаднал на читава слушалка всички са такива

Но просто ти каза:
nokiangage написа:Не прави тази грешка с тази марка.
Което е много крайно изказване. Аз си позволявам такива изказвания само когато съм забелязал тенденция.
- nokiangage
- Контакти:
Добре, приемам забележката, но явно съм се отнесъл и съм забравил да спомена, че имам опит с 2 модела на дадената марка - Jabra BT135 (сегашната ми) и Jabra BT200. Ами според мен и двете не са това, което според мен би трябвало да бъдат. А за гаранцията, не съм казал, че имам претенции или, че не са подходили коректно след закупуването на даденото хендсфрии. А това, че аз не съм я плащал, не означава, че баща ми не я е плащал също, нали? Поздрави!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”