Бормашина Скил -струва ли си
- krasimir.ds
- Автомобил: vw golf 2
- Двигател:
Бормашина Скил -струва ли си
Здравейте ,навил съм се да си взема бормашина,защото често потрябва вкъщи.Искам нещо така да се каже средна хубост,няма да правя нещо кой знае какво с нея,но пък знае ли човек . И така, вчера бях в Метро по друга работа и видях една бормашина skil 500w за 35лева,доста и се зачудих ,не изглеждаше никак зле ,тежичка ми стори като я вдигнах ,но в крайна сметка не я взех,защото не знам що за марка е скил.Имаше и същата 710w за 60 лева. Моля ако някой е чувал отзиви за тази марка или още по-добре ако е притежател да сподели мнение доволен ли е .
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Re: Бормашина Скил -струва ли си
Купи си една за 20 лв. На промоция и не му мисли. За вкъщи ще изкара няколко години и после въргаш и нова. Аз с втора такава карам и съм доволен. От баумакс ако има значение.
- jeriko
- Автомобил: passat
- Двигател: 1.9 TDI ATJ 2000
за перфоратор ли говорим или за биеща дрелка,ако е перфоратор долу горе са добре,като клас са малко под спарки,ако ще се ползва само за дупчене за дюбели за картини става,но ако ще се ползва по натоварено и по често по добре спарки,аз съм ползвал много машини (скил,спарки,бош,макита,хилти)така съм ги подредил по възходящ ред по мои наблюдения,та скил не е лош избор за любителско ползване
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
за 20 лв какво и плащаш. за домашна работа ще върши работа.
- krasimir.ds
- Автомобил: vw golf 2
- Двигател:
jeriko написа:за перфоратор ли говорим или за биеща дрелка,ако е перфоратор долу горе са добре,като клас са малко под спарки,ако ще се ползва само за дупчене за дюбели за картини става,но ако ще се ползва по натоварено и по често по добре спарки,аз съм ползвал много машини (скил,спарки,бош,макита,хилти)така съм ги подредил по възходящ ред по мои наблюдения,та скил не е лош избор за любителско ползване
Става въпрос за биеща дрелка ,която ще се ползва предимно вкъщи,в гаража когато се наложи,със сигурност не всеки ден .
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Скил е собственост на Бош и по качество са долу-горе на нивото на зеления Бош
За домашна употреба която ще се ползва 5-6 пъти в годината най-добре нещо за около 30лв.-Райдър, Бугет и др.
За домашна употреба която ще се ползва 5-6 пъти в годината най-добре нещо за около 30лв.-Райдър, Бугет и др.
-
- Автомобил: vw polo 1.4mpi
- Двигател: AUD 2000
Какво ще пробиваш, тухла, бетон, ще бъркаш ли с нея разтвор? Скил е хоби марка, за домашна работа е идеална, ако имаш възможност вземи по мощната 710 вата.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Наистина ли е за 35 лв? Определено Скил преди беше много добра марка , имам няколко инструмента от тази фирма (отпреди съюза с Бош) , но след кооперацията с Бош ...стана абс. бюджетна машина , поне 50% от машините с тази марка .
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
стария Скил е добър .....новите самите продавачи не ги хвалят много но за хоби е добро
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Е за тия пари кво да е качеството не мога да разбера? Всички знаем,че качествените продукти струват доста по-скъпо...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ако ще пробиваш рядко и то предимно тухла нямаш проблеми,но за бетон тия евтинките сдават багажа много бързо а самото пробиване си е мъка !
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Аз преди няколко години си взех Райдър с идеята...За 30лв , какво му плащаш и колкото изкара....
Факт е , че все още работи дрелката.
Мъчил съм я малко повече - не "замириса".
Ако ти трябва за дома..взимай нещо евтино.... и колкото изкара.
Факт е , че все още работи дрелката.
Мъчил съм я малко повече - не "замириса".
Ако ти трябва за дома..взимай нещо евтино.... и колкото изкара.
- vanbo
- Автомобил: Passat 3 TDI
- Двигател: 1. 6 SB 1992
Старите " Елпром " нямат грешка. В - 16 и В - 8 ги взимах като студент - 80-те години на миналия век, за хоби. То, тогава като студенти май най - имахме пари...Та, колко ремонти с тях, колко бъркане / В-16 /, още нищо и няма - до тази вечер...Единственият недостатък е, че нямат ударно действие...Удачен избор, колега!)
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”