Нетбукче от ebay?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Нетбукче от ebay?

Мнениеот chefito » Пон 04 юли 2011 11:25

Трябва ми 10 инчово лапнитопче. Цените из нашите магазини ми идват дълги за подобна машинка. В ebay се търгуват за около 100-120 евро. Можете ли да ми препоръчате риселър с добър рейтинг, от който вече сте пазарували безпроблемно подобна техника. :kissy:

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Re: Нетбукче от ebay?

Мнениеот vinixxx » Пон 04 юли 2011 20:25

виш им feedback-а де

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Re: Нетбукче от ebay?

Мнениеот Aprilia » Пон 04 юли 2011 20:35

За 100-150 лева разлика, не те съветвам и аз бях като теб пред подобна дилема преди около 7 месеца, гледах ги и аз ама в йбей.ко.ук наистина за около 120-30 паунда (~150евро) може да се намери нещо доста добро, обаче имаш доставка не по-малка от 20-25 паунда (30 евро), но да ти кажа шанса да ти пристигне цял без повреди е около 50%, а ако дойде с проблем, филма по връщането не ти пожелавам да го играеш :banghead: накрая след 1000 разправии ще ти легне колкото такъв в бг, че даже и отгоре. И аз много го мислих, накрая намерих познат в техномаркет и се сдобих със страхотно мсй-че за около 400 и няколко лева, като приятелчето ми чукна 10% отстъпка, иначе беше около 500. Да не говорим че има прилични и за около 400 че и надолу лева :wink:
Има 1 вариант всичко да ти дойде от ибей.ко.ук без да се притесняваш много, но доставката се връзва малко по-дебела, ако те интересува пиши лс, ще ти кажа името на 1 фирма с която бачкам от 2-3 месеца и съм много доволен. Тука да не става реклама :beer
Въпреки всичко те съветвам първо да огледаш в БГ, от ибея на далавера е, само ако е някоя яка машинка (като характеристики) ама 2-ра ръка. :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”