Някой пазарувал ли е онлайн от Техномаркет и мнение за ТВ
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой пазарувал ли е онлайн от Техномаркет и мнение за ТВ
Намислил съм да си купя един телевизор от Техномаркет и понеже има 5% отстъпка при пазаруване онлайн се чудя дали да не го купя така.Притеснява ме примерно дали няма да ми докарат някоя мостра.Ако някой е пазарувал онлайн от тях ако може да сподели опит.
Последна промяна от koziak на Сря 08 дек 2010 15:23, променено общо 3 пъти.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Re: Някой пазарувал ли е онлайн от Техномаркет
Аз съм пазарувал. Никакви проблеми няма, струва си отстъпката 5% за по-скъпи продукти. За по-евтините не си струва заради доставката която е 10 лв (по спомен).
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Пазарувал съм. Няма проблем. Като стигне при теб разопаковаш, гледаш и тогава подписваш и евентуално плащаш(ако е с наложен платеж)
Само дето голяма част от нещата ги нямат онлайн.
Само дето голяма част от нещата ги нямат онлайн.
Колега пазаруваи спокоино , но гледаи дали кашона е запечатан като го докарат и тогава плащаи
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
И каква е драмата с мострите?
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми просто неискам да е мостра.Неискам да е работил,незнайно колко време,да са го пиапли хиляда човека и тн.Като си купувам нов искам да е нов.Мострата за мен си е втора ръка,защото няма разлика дали ще е ползван вкъщи или в магазина,даже в магазина е по-зле.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
В интерес на истината на запад мострите немогат да ги продават като нови. Така наречените Ex Display продукти после заминават с отстъпка.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
ChimeyJimmey написа:И каква е драмата с мострите?
Такива мостри в други страни се водят като "open box item" и се продават на много по-ниски цени. Тук обаче се завират обратно в кашона и се продават за нови. Драма няма, просто плащаш повече за нещо, дето струва по-малко.

Погледнато от друг ъгъл щом телевизора е работил няколко месеца безавариино на рафта значи здрава машина ще излезне
addrak написа:Погледнато от друг ъгъл щом телевизора е работил няколко месеца безавариино на рафта значи здрава машина ще излезне
И колко ли "хил.км." ще е навъртял като "тестова кола"

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Влизаш в сервизното меню и гледаш. 

- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е да ама за да стигна до сервизно меню,значи вече съм го купил и плател - след дъжд качулка.Просто би било коректно преди да ми го доставят да ме уведомят, че имат само мостра примерно.Но дали това ще се случи 

Аз, КОРЕКТНИ търговци не съм чувал да има по нашите земи
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпроса е решен,отказах се от това онлайн пазаруване!Така или иначе,този на който последно се спрях няма намаление при онлайн покупка.
И да не пускам нова тема,какво мислите за този: http://technomarket.bg/products/0906060 ... dl-37p3600
Немога да намеря информация за него в сайта на Сони,а по разни чуйди сайтове навсякъде го пишат с различен контраст - 1500,15000,8000.Как реално мога да разбера колко му е контраста?
И да не пускам нова тема,какво мислите за този: http://technomarket.bg/products/0906060 ... dl-37p3600
Немога да намеря информация за него в сайта на Сони,а по разни чуйди сайтове навсякъде го пишат с различен контраст - 1500,15000,8000.Как реално мога да разбера колко му е контраста?
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Re: Някой пазарувал ли е онлайн от Техномаркет и мнение за ТВ
Телевизор онлайн не се купува. Най-малкото е, че можеш на място да го огледаш за пиксели, кървене и осветление на матрицата и ако не ти хареса 1 бройка - да ги накараш да ти извадят 5 различни от същия модел, от които да си харесаш.
За Сони-то не мога да помогна с информация, за съжаление. За мен лично първите 2 приоритета са Full HD и 100Hz.
Успех с покупката!
За Сони-то не мога да помогна с информация, за съжаление. За мен лично първите 2 приоритета са Full HD и 100Hz.
Успех с покупката!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”