Само за ваша информация. Във Варна Булсатком купиха G-net и съответно тяхната мрежа. Още от следващия ден започват проблемите. От 30 mbps намалят скоростта на 14 mbps. Това да кажем мога да преглътна. Но всяка вечер по едно и също време интернета изчезва за около два-три часа. Звъниш на оператора, той казва: "Сори, ама прехвърлихме мрежата на Булсат". Звъниш на тях. Чакаш по 4-5 минути да ти вдигнат, а брояча си върти защото си на линия. Вдигат ти и :" А, за интернета ли сте? Изчакайте така да ви прехвърля". Нови 5 минути, ако си късметлия. След което : "Ами, ще проверят нашите техници и ще ви се обадят". Вече 10 дни все ми се обаждат... Плащам си коректно сметката всеки месец, между другото.И нито веднъж не се затрудниха да ми вземат парите.
Та да обобщя : Във Варна нета ви е пълна пародия. Всъщност, чудя се кое ви е по-скапано: мрежата или обслужването? Ще запазя добрия тон в общуването помежду ни. И няма да кажа нищо от онова, което искам по ваш адрес (говорим за роднински връзки и медицински манипулации). Ще запазя това за деня, в който дойде сметката за телефона ми...
И все пак за онези, които искат да се включат: Спестете нерви и пари, ИДЕТЕ ДРУГАДЕ!!!
Интернет пародия от Булсатком
Re: Интернет пародия от Булсатком
Аз вече поех толкова дълбоко дъх и реших,че с тея п*дали няма да се занимавам повече.Докато си бяха g-net всичко беше 6 и бях на 50 mbps, но откакто се появиха "сателитните другари" всичко си замина. Отидох там, казах, че ще се съдим, ако не си прекратим договора,защото те не предлагат нет, а фекалии по жица. Човека на който бях досаждал по телефона и лично идваше в къщи да ми обяснява,че има проблени набързо каза нещо на "духовната" принцеса наричаща себеси касиерка и всичко свърши. Платих си до края на годината и почнах да си търся 4-тото ISP за последните 2 години.
П.С. Извинявам се за тона си и правописните грешки, но ми е кипнала чорбата от тея ..............
П.С. Извинявам се за тона си и правописните грешки, но ми е кипнала чорбата от тея ..............
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
pensiq написа:Аз вече поех толкова дълбоко дъх и реших,...
А аз поех дълбоко дъх и въобще не отидох да платя, когато разбрах, че същите тия са купили мрежата, доскоро обслужвана от ЕйндълСофт в Пловдив.
Просто пресякох улицата и влезх в офиса на конкурентите им

Иии... колега pensiq, бих ли могъл да те помоля да смениш аватара?
Доста е... хммм... кървав (

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
То няма лошо, ама колегата да се беше оплакал по-добре във форума на Булсат
Иначе политиката с купуването на мрежи ни е ясна на нАзЕ

Иначе политиката с купуването на мрежи ни е ясна на нАзЕ

То все едно да се оплачеш на арменския поп. Купуват и вече стават супер, яка, гига, тера, ненормална компания за развлечение
П.С. Дано сега аватарчето да е по приемливо

П.С. Дано сега аватарчето да е по приемливо

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
radotom написа:А аз поех дълбоко дъх и въобще не отидох да платя, когато разбрах, че същите тия са купили мрежата, доскоро обслужвана от ЕйндълСофт в Пловдив.
ха, Радо, верно ли това бе? в офиса съм на ейнджъл софт и засега нямам дертове. цялата ли мрежа са изкупили?
-
- Автомобил:
- Двигател:
И в Пазарджик купиха (или разботят заедно с тях, незнам не съм запознат и не ме интересува) Citylan. Сега имат две оферти - 16 лв - 14mbps и 19 лв - 24 mbps. Бях на 19 лв и нета все още си беше 20 mbps, сега съм на 16 лв и пак си е 20 mbps. Незнам те ли лъжат нещо или сайта за проверяване на скоростта не е верен, но аз не усещам промяна в начина на зареждане на сайтовете и клиповете си вървят както преди ....
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
В Пловдив не купиха ли само НетГруп?
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
chefito написа:В Пловдив не купиха ли само НетГруп?
точно.Аз в момента съм с булсат нет в магазина и нямам никви проблеми.Даже са намалили таксата на 19 лв.
В нас съм с Енджъл софт и там е добре.
Тя световната криза нали затова дойде - защото в цял свят започнаха да правят бизнес "на едро" като купуват готови компании и си мислят, че мега-мениджърите им могат да управляват неща, за които нямат представа как точно действат и каква им е целта на занятието. Нормално е като кацне с парашут някой на върха на управлението да развали набързо утвърдена компания.
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Преди 5-6 месеца мислех да минавам точно на G-Net. Ама добре, че от Б*К са ми преподписали автоматично договора и не успях да се махна 

Колега тук обсъждаме ISP-та, а не деградирала компания с нулева инфраструктура и лошо обслужване.
Re5Pec7 написа:Преди 5-6 месеца мислех да минавам точно на G-Net. Ама добре, че от Б*К са ми преподписали автоматично договора и не успях да се махна
На се радвай колега и от тях нищо не става.Така че ние ще си теглим до живот.

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Е да ама явно са по-малко лошия вариант 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”