помощ при избора на телефон

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

помощ при избора на телефон

Мнениеот quattro^^ » Пон 13 дек 2010 19:52

колеги дайте препоръки и мнения за тези 2та телефона nokia c6 и htc wildfire.чета противоречиви коментари и за двата за нокията най-вече заради симбиана, но хтц-то пък не можело да му се сложи бг меню, навигацията му и поддръжката за тея андроиди не ставала и другото нещо тъй като ще ги ползвам често да отварям пдф и документи кой от 2та ще е по-добър и в това

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Re: помощ при избора на телефон

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 13 дек 2010 19:58

quattro^^ написа:но хтц-то пък не можело да му се сложи бг меню

Toва... Как да го кажа... А бе, не може. Не ти трябва такова нещо, ако искаш "бг меню"...
quattro^^ написа:навигацията му и поддръжката за тея андроиди не ставала

Това може ли с по-конкретни аргументи, защото е казано доста изсилено и си звучи ама БАЯ доста тъпичко... ?

И накрая, търсиш ли СМАРТФОН, накъдето са тръгнали всички мобилни телефони, ще трябва да се обучиш в материята.
Вече лесно нема! mhihi

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пон 13 дек 2010 20:06

ползвам симбиан от 6 години...в материята от света на симбиан повярвай ми знам всичко.значи днес поразтарсих из форума посветен на андроид и общо взето за този телефон поддръжката не била на ниво, за навигацията конкретно ставаше въпрос че не може да се сложи гармин защото за него били и най-добри картите.с андроид съм работил за много малко и нищо не ми е ясно.ако някой има конкретните 2 тела да пише отзиви ще е най-добре :)

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Пон 13 дек 2010 20:17

Днес държах в ръцете си Нокиа Ц6, но за жалост нямах време да я разгледам както трябва. На външен вид е добра, слайдера и е стабилен без луфтове, менюто както на всеки такъв телефон ми се стори на пръв поглед нормално , но не можах да вляза да го разгледам.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”