Колеги търся мнение за пералня - изискванията са да е НОВА, да има гаранция, да е клас А задължително.Да е с максимално опростена електроника (ако може без но знам че няма как).И не без значение да се побере в бюджет до 300-350 лева макс.Гледах в техномаркета НЕО (не чувам добри отзиви за тях).Съсед който има магазин ми предлага неква Мидея за 360 лева и казва че била дъщерна на ел джи и била много надеждна.Гледах зероват но започват от 420 лева че и нагоре.Моля ако някой може да ме насочи за такъв електроуред ще съм благодарен, като марка и модел-не ме притеснява дори модела да е млако по-стар но да е изпитан с времето.От бегли познания знам че пералните с горно зареждане са по-здрави механично но такава не ми върши работа в моя случай.Благодаря на отговорилите.
P.S.Ако пък някой който работи в сервиз за перални даде мнение цена няма да има.
Мнение за пералня???
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Мнение за пералня???
И аз бях пред същата дилема и накрая си купих ZEROWATT 2-а употреба с две години гаранция за 220 лв и засега работи перфектно!!!
Re: Мнение за пералня???
Беко-то не е ли турско?За зеровата съм съгласен но втора употреба няма как да взема, пък и с такава гаранция за 2-ра употреба уред едва ли ще намеря някъде.Мерси за предложенията!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”