Разгледай другите актуални теми.
Аз гледах подобни модели, но 40"
1. TOSHIBA 32AV733G - този сравнен със Самсунг - очевадна разлика в картината. Самсунгът е много по-хубав. Лично ги карах да ми ги сложат един до друг за да сравня.
2. PHILIPS 32PFL5404/H - по-добър модел от долния, но виж т.4
3. PHILIPS 32PFL3605 - лоши отзиви за модела и платформата (процесора). Най-базовата серия на Philips. Проблеми с връзката с компютър. Не случайно резолюцията му на компютър е различна от оригиналната
4. PHILIPS 32PFL5604H - Този гледам е на разпродажба и има само единични бройки в 3 магазина. В София - на Владимир Вазов. Там има Техномаркет аутлет и единичните бройки повечето са мостри, които или имат някакъв козметичен дефект, или са работили дълго време.
Бих ти препоръчал този:
http://www.technomarket.bg/products/090 ... -le-32c450Освен това те съветвам да отидеш по-рано през деня в някой техномаркет, когато е спокойно и могат да ти обърнат повече внимание и да ги накараш да ти пускат и разместват телевизорите, за да можеш да ги сравниш един до друг с еднакъв сигнал.
Самсунг са в единия край и показват рекламен клип на самсунг, а тошиба в другия край и показват друг клип. Реших, че по-лошото качество е от самия клип и ми занесоха една тошиба в края при самсунг и му пуснаха същия сигнал. Пролича си кое е по-добро. Ако попаднеш на разбран продавач може да ти ги нареди всичките изброени един до друг, за да си избираш