Имам проблем с домашно dvd Sang
1-во субтитрите са доста малки, не мога да вляза в опцията на субс дава ми грешка. (как да е може да се превъзмогне това)
2-ро по неприятното е че след 1 вия час на филма субтитрите изчезват (давам на пауза , стопорам , превъртвам ) просто не трагват
От 20 тина филма (на флаш памет и на дискове) само на 2 вървят докрай.
Чете само два формата на субс. .ssa и .sub
Някой ако има наблюдения нека да сподели и да помогне.
П.с. Двд-то е ново на 10 дена.
Домашно dvd Sang Help
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Re: Домашно dvd Sang Help
Още при покупката си сбъркал колега. Как може да си купиш Санг. От евтините двд-та се купува само Елит. Санг, Нео и тем подобни - едно на 1 работи както трябва. Това са думи на приятел който е продавач в известна верига.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Няма лек за САНГ колега, имам същото дърво - субтитрите са малки и не стават. Освен , че не чете всички, нещо не си спомням какво, май буквата Ъ я изписваше U или нещо тоя род. Беше ми подарък, иначе таква глупост и 5 лв не бих дал. Варианта е да се обнови фримуеър-а с такъв който позвоява повече екстри, но аз не успях да намеря.
Единствения вариант е да отидеш там откъдето си го купил и да помолиш да ти обновят с друг фримуеър-а от техен си диск АКО имат обаче, щото се съмянвам.
Лично аз се отказах да се занимавам с тази глупост и си пускам филмите от компютъра с кабел до ТВ то. Това вече е друга бира.. субтитри, фонове, екстри до небето и ядове никакви.
Единствения вариант е да отидеш там откъдето си го купил и да помолиш да ти обновят с друг фримуеър-а от техен си диск АКО имат обаче, щото се съмянвам.
Лично аз се отказах да се занимавам с тази глупост и си пускам филмите от компютъра с кабел до ТВ то. Това вече е друга бира.. субтитри, фонове, екстри до небето и ядове никакви.

- Stefaka
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колеги,
евентуалмо ако имам възможноста да се подмени с каква марка до го сменя (от по ефтините)
проблема е че в този magazin няма Elite,Neo
евентуалмо ако имам възможноста да се подмени с каква марка до го сменя (от по ефтините)
проблема е че в този magazin няма Elite,Neo
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Ми Краун не е лошо
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”