Здравейте Колеги,
искам да разкажа впечатленията си от този "компетентен" сервиз за перални,за да няма колеги които ходят по мъките

аз съм търпелив ама това мина всякакви граници
http://www.peralni.net/Значи епопеята е от някъде Юни месец,пералнята даде дефект,почна да спира посредата на прането и дотам,трябва да я завъртиш на ръка за да свърши

.Та обахме се във въпросният сервиз,дойдоха остановиха че е програматора-смениха го,150 лв

.Пак същото.Идват втори път,била и помпата-ОК.Смениха и нея още 100 лева.След което,сме на изходно положение,идва се трети път

,смениха некъв датчик за ненам кво си още 50 лева,да сме ги дадели като проработела пералнята

,но тя така и не проработи

и се идва четвърти път,зима се програматора и се монтира пак...и хоп изненада-Вече сме декември,а пералнята си е като Юни

.Обаждам им се към 15 Декември,и им казах че ги чакам да си земат кукличките и парцалките,и да ми донесат лева

-щело да стане след празниците,добре.Обаждам се на трети януари и ми казват че днес нямало да може,щял да дойде техника утре-демек вчера

-познайте...
Днес се обаждам пак,тя ми била казала че щял да дойде до края на седмицата

и аз съм се бил объркал

-естественно,ми как да не съм се объркал,много ясно
Май трябва да ги навести Мурзилка с брадвата,да я забия в бюрото със замах
И те така,от Юни досега
Предишният ремонт техен на друга пералня бе смяна на лагери на мотора с 5 месеца гаранция срещу 160 лева,на 7 или 8 месец от луфта на оста,мотора покриви ротора и статора

и между лагера и оста,имаше около 1 мм луфт

- не бех виждал аз скоро такава сглобка на стегнатост скоро
И те така.Благодаря Ви за вниманието