Проблем с обща поща в abv.bg
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Проблем с обща поща в abv.bg
Моят курс в университета има обща поща в абв-то, на която ни се изпращат писма от преподавателите и разни важни материали.Обаче има някакъв бездарник, който трие на поразия. Може ли някак да се проследи кой го прави?
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Re: Проблем с обща поща в abv.bg
Има история на влизанията. Там можеш да видиш последните IP-та които влизат и кога са влизали. Ако това ти помогне някак...
- kaiser666
КАк може да се изкара тази история?
- DJ_TOLYO
Извинявай колега, моя е грешката, сега проверих, услугата проследяване на история са я направили платена в АБВ. Преди можеше да се гледа без проблем.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Тук можете да следите историята на вашата пощенска кутия по дати и часове. Отбелязват се всички успешни влизания в кутията, смяна на паролата и тайния отговор, опити за влизане с грешна парола и други. Така може сами да следите за сигурността на вашата поща. "Историята" се запазва със сигурност за период от 1 месец назад спрямо днешна дата.
При мен си излиза историята.
- DJ_TOLYO
Ами да и при мен сега проработи... Първо ми каза че е платена... Бъгава работа... 

- kaiser666
И при мен проработи. Сведох възможните IP-та до 21 сега ще се опитам да ги намаля до още по малко, пък после ще му мисля как може да се хване трола.
- joro_tt
- Автомобил:
- Двигател:
Тук е налице приказката "Общата работа - кучета я яли!!!"
Назначете си отговорник за тая поща и само той да има права над нея. И той да препраща писмата до всички останали на личните им пощи.
Дано хванете мизерника, но от това полза няма кой знае каква... може някой неволно да е изтрил файловете, иди доказвай противното..
Назначете си отговорник за тая поща и само той да има права над нея. И той да препраща писмата до всички останали на личните им пощи.
Дано хванете мизерника, но от това полза няма кой знае каква... може някой неволно да е изтрил файловете, иди доказвай противното..
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
...и кажи на тези от университета, че са бездарници. Може ли 2011 цял поток с един мейл адрес
Преди доста години в една стопанска академия ни откриваха персонален адрес при все, че бяхме записали дистанционно обучение.

Преди доста години в една стопанска академия ни откриваха персонален адрес при все, че бяхме записали дистанционно обучение.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Много главоболия ще спестите с групите на Yahoo!. Много по-лесно се конфигурират и съобщенията се изпращат до мейл листа.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
АБВ е единствената поща, която все още няма безплатен POP3/Imap (да теглиш поща да кажем през Outlook Express). И нашата поща изгърмя, но имах всички писма на компа и ги възстанових.
- kaiser666
Имаме гугъл група, но не се позлва. И университета си има "студентска информационна система", която не работи адекватно. Триенето е системно и си го прави някой спрелтак, но скоро не е правил набези. Аз чакам да се качи нещо апетитно за него и почвам да се логвам често за да се записва моето IP. Като забележа, че е трито ще видя адресите, които са влизали след последното мое и ако съвпадне с вече извадените от мен заподозрени, Хасан ще яде баница.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”