Нетбук и външен монитор - проблемче
- vannkkata
- Автомобил: Passat 1996
- Двигател: 1Z
Нетбук и външен монитор - проблемче
Машинката е Packard bell модел неясен. Преди седмица му включих външен монитор за да проверя дали работи монитора. Монитора си бачка, другото PC за което бе предназначен монитора след малка интервенция по захранването си запали и всичко е 6. Но вчера малко ме изненадаха с едно скрийншотче с някакво катинарче
което се появявало при стартиране на каквото и да е, и съответно дразни. Въпросното катинарче се появява от свързването на външния монитор насам. Понеже не ми се бият 300 км само за това, ако някой е имал такъв проблем и го е решил, да сподели как
. Ето го и въпросното шотче
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Re: Нетбук и външен монитор - проблемче
Това да няма нещо общо с NumLock? Fn+нещо от сорта на бутон за изключване на NumLock-а трябва да помогне ако е от това. Това съобщенийце обикновено (поне така съм виждал) го показват лаптопи, които нямат друга индикация за NumLock. Тия програми, които вървят с някои лаптопи понякога обичат да се правят на интересни... Успех по-натам!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Точно num lock требе да е.
- vannkkata
- Автомобил: Passat 1996
- Двигател: 1Z
Това е било явно. След натискане на разни комбинации свързани с Num Lock картинката е изчезнала. Благодаря на всички 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”