автоматично меню(текуща сметка) виваком

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

автоматично меню(текуща сметка) виваком

Мнениеот дзвера » Чет 17 фев 2011 12:04

имам проблем с автоматичното меню на виваком,а проблема е че на 15 всеки месец се засича фактурата ,така и този месец но не нулираха текущата сума а продължи да се натрупва върху говорените пари от миналия месец ,демек вместо да платя ххх пари и да изчистят текущото потребление те засичат сумата пишат дължите хгхх лева и имате текуща сума парите от предния месец ,звънях на 123 и от там една пръдла разправя "това не е възможно"след малко псувни тя каза че не било се актуализирало затова,е да ама и бащата е на тая посрана компания абонат и неговата се засича на 1ви всеки месец ,той от тогава си има текуща сума прехвърлила се от стария месец и си се трупат парите върху старите :shock
искам да знам има ли други със случай като този и какво мога да предприема,то верно че няма избор за друг оператор ама чак пък така да ме цакат няма да стане :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: автоматично меню(текуща сметка) виваком

Мнениеот Ivailo » Чет 17 фев 2011 12:07

Е ходи им на гости в някой магазин де...

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 17 фев 2011 12:36

Нещо не разбирам как те цакат ? :roll: :roll:
Просто не е нулирана сметката, сумата накрая е една и съща.

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Чет 17 фев 2011 12:46

ще ходя то е ясно :twisted: ,
пример:януари месец съм говорил 25лв фактурата е 35лв за месец февруари засичат от 15включително на 16.02 сутринта (без да съм говорил)имам за плащане 35лв и текуща сметка 25лв scare

има развитие: по телефона пак си побъбрихме :twisted: и днес към 17.01часа оправиха текущата сметка на 0.00лв до момента. :kissy:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”