Какво ще кажете колеги за репликите на Аpple IPhone?
Вярно ли е, че закупуването на такъв телефон е пари на вятъра?
Apple Iphone
- Stefaka
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Apple Iphone
Абсолютно е вярно няма нищо общо с Iphone има някой менюта дори на китайски поне тази реплика която бях гледал а тъчскриина е отвратителен по добре си вземи някоя нокиика за 150- 200 левчета
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
И аз съм си играл с няколко реплики, дори от метър да прилича на оригинала, като го хванеш илюзията се разваля - нивото на качество не може да се сравнява, тъчскрийна е отвратителен, менюто насича и все пак не е операционна система...Аз съм фен на Nokia, но на Apple не може да им се отрече идеалната сглобка и перфектния екран! 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Колега не знаеш колко са зле тия реплики. Това е най-голямата глупост, която може да направи човек - да си купи айфон реплика. Имал съм реплика, имал съм и имам, и истински айфони. То даже и панела е един гаден. Освен това и като телефон го няма хич - то не е кънтене, заглъхване. После се прецака конектора за захранването и стана почти невъзможно да се зареди. Втората батерия в комплекта не се разпознаваше от апарата. Абе трагедия.
Изкара към месец.
Изкара към месец.
На теб защо ти е реплик?За да прилича на ай фон одалече и да се гъзариш ли?
Ако просто искаш по-евтин тъч скрийн вече има доста бюджетни предложения.Със сигурност всичките са по-добре от ментетата.

Ако просто искаш по-евтин тъч скрийн вече има доста бюджетни предложения.Със сигурност всичките са по-добре от ментетата.
Благодаря за отговорите.Интересува ме апарата да работи с 2сим карти едновременно, а не да прилича на оригинала.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Stif написа:Благодаря за отговорите.Интересува ме апарата да работи с 2сим карти едновременно, а не да прилича на оригинала.
вземи си нещо по-марково, не се занимавай с глупости...
- b60_460
- Автомобил: Passat B6 1.9 TDI
- Двигател: BXE 2006
Извинете за offа но като стана въпрос за реплики след като всички сте против тези на iPhone какво ще кажете за останалите реплики като тези на nokia8800arte и разните там vertu-та например? И не дотам пълните реплики от сорта на privileg , които освен че работят с 2 sim карти имат Wi-Fi , телевизия а от скоро излязоха и модели с Windows mobile и Android.
- nokiangage
- Контакти:
Репликите на 8800 и Vertu са под всякаква критика, да не говорим за по-високите стойности на вредни радиосигнали от тези реплики...За Privileg - те са според мен клас над репликите, играл съм си със интересни модели с ТВ и други, за бюджетно решение ако на някой му хареса става, имам познати които ползват Privileg от няколко години...но аз не бих си взел такъв, мое мнение...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам неприятни спомени с Privileg, нон стоп заглъхване и изчезване на сигнала докато говоря. Бях го взел от Техномаркет, върнах го един път в сервиза, взех го след месец уж отремонтиран, на 5-тата мин. пак глъхне, пак в сервиза, пак ужким го оправяха и нищо. Тук нямат читав сервиз такива реплики
- nokiangage
- Контакти:
Позната счупи последен модел реплика на Iphone с ТВ и го занесе в сервиз и казали, че не могли да ремонтират реплики и по-изгодни било да си купи нов...Так инаправи тя.
ПС. То за маркови телефони зор да намериш свестни майстори, какво остава пък за реплики...
ПС. То за маркови телефони зор да намериш свестни майстори, какво остава пък за реплики...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”