Apple Iphone

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Stif
Автомобил:
Двигател:

Apple Iphone

Мнениеот Stif » Чет 24 фев 2011 9:05

Какво ще кажете колеги за репликите на Аpple IPhone?
Вярно ли е, че закупуването на такъв телефон е пари на вятъра?

Потребителски аватар
Stefaka
Автомобил:
Двигател:

Re: Apple Iphone

Мнениеот Stefaka » Чет 24 фев 2011 9:42

Абсолютно е вярно няма нищо общо с Iphone има някой менюта дори на китайски поне тази реплика която бях гледал а тъчскриина е отвратителен по добре си вземи някоя нокиика за 150- 200 левчета

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 24 фев 2011 9:48

И аз съм си играл с няколко реплики, дори от метър да прилича на оригинала, като го хванеш илюзията се разваля - нивото на качество не може да се сравнява, тъчскрийна е отвратителен, менюто насича и все пак не е операционна система...Аз съм фен на Nokia, но на Apple не може да им се отрече идеалната сглобка и перфектния екран! :да:

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Чет 24 фев 2011 10:12

Колега не знаеш колко са зле тия реплики. Това е най-голямата глупост, която може да направи човек - да си купи айфон реплика. Имал съм реплика, имал съм и имам, и истински айфони. То даже и панела е един гаден. Освен това и като телефон го няма хич - то не е кънтене, заглъхване. После се прецака конектора за захранването и стана почти невъзможно да се зареди. Втората батерия в комплекта не се разпознаваше от апарата. Абе трагедия.
Изкара към месец.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 24 фев 2011 11:03

На теб защо ти е реплик?За да прилича на ай фон одалече и да се гъзариш ли? mhihi
Ако просто искаш по-евтин тъч скрийн вече има доста бюджетни предложения.Със сигурност всичките са по-добре от ментетата.

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Чет 24 фев 2011 11:22

Благодаря за отговорите.Интересува ме апарата да работи с 2сим карти едновременно, а не да прилича на оригинала.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 24 фев 2011 11:24

Stif написа:Благодаря за отговорите.Интересува ме апарата да работи с 2сим карти едновременно, а не да прилича на оригинала.

вземи си нещо по-марково, не се занимавай с глупости...

Потребителски аватар
b60_460
Автомобил: Passat B6 1.9 TDI
Двигател: BXE 2006

Мнениеот b60_460 » Чет 24 фев 2011 11:37

Извинете за offа но като стана въпрос за реплики след като всички сте против тези на iPhone какво ще кажете за останалите реплики като тези на nokia8800arte и разните там vertu-та например? И не дотам пълните реплики от сорта на privileg , които освен че работят с 2 sim карти имат Wi-Fi , телевизия а от скоро излязоха и модели с Windows mobile и Android.

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 24 фев 2011 11:52

Репликите на 8800 и Vertu са под всякаква критика, да не говорим за по-високите стойности на вредни радиосигнали от тези реплики...За Privileg - те са според мен клас над репликите, играл съм си със интересни модели с ТВ и други, за бюджетно решение ако на някой му хареса става, имам познати които ползват Privileg от няколко години...но аз не бих си взел такъв, мое мнение...

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 24 фев 2011 12:05

Аз имам неприятни спомени с Privileg, нон стоп заглъхване и изчезване на сигнала докато говоря. Бях го взел от Техномаркет, върнах го един път в сервиза, взех го след месец уж отремонтиран, на 5-тата мин. пак глъхне, пак в сервиза, пак ужким го оправяха и нищо. Тук нямат читав сервиз такива реплики

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 24 фев 2011 12:11

Позната счупи последен модел реплика на Iphone с ТВ и го занесе в сервиз и казали, че не могли да ремонтират реплики и по-изгодни било да си купи нов...Так инаправи тя.

ПС. То за маркови телефони зор да намериш свестни майстори, какво остава пък за реплики...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”