Мнение за Sony Ericsson Elm
Мнение за Sony Ericsson Elm
Колеги, спрял съм се на този телефон, ако може някой да сподели как се представя, по специално GPS-a! Ще го взимам от Мтел, това направо ме притеснява като знам какви мошеници са! Че ще е кодиран към тяхната мрежа е ясно, но пък чувам разни мнения, че Java приложенията били и те заключени, и не може примерно да се качи безплатна карта за навигацията или Опера мини! Благодаря!
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
Re: Мнение за Sony Ericsson Elm
абе и аз го загледах тоя телефон ако някои има наблюдения върху него да пише
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Вградената навигация отсега я отпиши - пълен та*ак е. Иначе телефончето си е хубаво - горе долу 2 месеца го търкалям. WiFi-то е готина екстричка, само че трябва да си много близо до точката за достъп, щото то хубаво приема, ама халеца му не стига да предава надалеч. Камерата е средно качество, мелодиите също. Абе за тея пари - толкова. Иначе из нета теми бол, Java приложения - също.
Та за навигацията кво викаш, та*ак, ама що, безплатна може ли да се качи, то е ясно че за телефон толкова, ама кажи защо не става толкова?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, по-добре си вземи навигация за тея пари по-доволен ще останеш! Ако евентоално заради навигацията ще взимаш телефон и евентоално си имаш читав телефон! Също така вече тЪч скриините са по хубави и на мода отколкото да даваш пари за тоя телефон, аз лично нямам но не бих дал 3 цифрена сума за този телефон!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Ами преди да си взема виваз ,се бях спрял на него ,ама ме разубедиха.
За повече инфо виж тук http://www.ipmart-bg.com/
Последна промяна от xalerrelax на Сря 25 авг 2010 17:34, променено общо 1 път.
то щото и аз нямам много пари, та за това гледам телефона да има от всичко по малко, пък и никак не е евтин, към 300 на изплащане излиза. А за тъч скрините, нещо не са ми присърце!
п.п. А Виваз направо клони към 4 цифрена сума!
п.п. А Виваз направо клони към 4 цифрена сума!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Напротив Виваз го взех за малко по -малко от 600 лв.
И си заслужава всяка стотинка.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
xalerrelax написа:Напротив Виваз го взех за малко по -малко от 600 лв.
В тоя телефон ме радва най-много екстрата "Водна терзия"

xalerrelax написа:Ами преди да си взема виваз ,се бях спрял на него ,ама ме разубедиха.
Нищо конкретно не открих за този модел!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Като цяло телефона изглежда добре само на снимка.В ръцете не ми хареса.
Отделно се набляга ,че е "зелен" телефон и има некви безкрайни простотии.
В повечето магазини е само кафяв(ил нещо подобно) , което за мен е грозно.
Отделно си е мъка да се качва навигация.
Като плюс е възможността за връзка с нет-а.
Иначе в нет-а има видео ревюта , от които ще предобиеш представа и най - вероятно ще се откажеш.
Всичко ,което съм написал е лично мнение,макар и луд фен на марката.
Отделно се набляга ,че е "зелен" телефон и има некви безкрайни простотии.
В повечето магазини е само кафяв(ил нещо подобно) , което за мен е грозно.
Отделно си е мъка да се качва навигация.
Като плюс е възможността за връзка с нет-а.
Иначе в нет-а има видео ревюта , от които ще предобиеш представа и най - вероятно ще се откажеш.
Всичко ,което съм написал е лично мнение,макар и луд фен на марката.
- theraven
- Контакти:
На мен точно за това ми хареса, че си е old school дето се вика - без сензорни екрани и прочие - стандартен телефон на нормална цена (понеже не съм свикнал да си пазя телефоните, мятам ги по джобовете с ключове, в колата и т.н. и поне да не ме е яд). Екстрите са си екстри, но като се напиеш като мушмула, с тъч скрийна не можеш да си отключиш телефона, камо ли да набереш някво такси да те извози до вас. Копчето си е копче. А на тоя Елм бутоните му са хубави и удобни, а и много хубаво ляга в ръката, понеже тежестта му е главно отдолу.
А относно вградения GPS - той си работи, но си тегли картите от 3G и ти цъка стотинки. Ако стоиш на място с WiFi покритие може да видиш нещо къде се намира, но за в движение няма начин - 3G. А друга програма не съм се интересувал дали може да подкара, понеже си имам отделна навигация. А и да има друга програма малко ме съмнява да работи като хората, защото процесорчето му е слабичко на хайванина.
А относно вградения GPS - той си работи, но си тегли картите от 3G и ти цъка стотинки. Ако стоиш на място с WiFi покритие може да видиш нещо къде се намира, но за в движение няма начин - 3G. А друга програма не съм се интересувал дали може да подкара, понеже си имам отделна навигация. А и да има друга програма малко ме съмнява да работи като хората, защото процесорчето му е слабичко на хайванина.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Аз сега с Виваз-а и без да съм пил трудно се спрявам
.
Имах в предвид , че на колегата може да не му допадне ,че е леко пречупен като едновремешните Саджеми тип "банан" и някак си не е удобно в ръката.
Някъде из страниците бях чел , че бързо се разхлопвал понеже е направен от рециклирана пластмаса и т.н.(макар и да не виждам много смисъла , но такъв беше коментара)
А иначе ,че копчето си е копче - спор няма.

Имах в предвид , че на колегата може да не му допадне ,че е леко пречупен като едновремешните Саджеми тип "банан" и някак си не е удобно в ръката.
Някъде из страниците бях чел , че бързо се разхлопвал понеже е направен от рециклирана пластмаса и т.н.(макар и да не виждам много смисъла , но такъв беше коментара)
А иначе ,че копчето си е копче - спор няма.
Абе малко на дистанционно си прилича, ама от друга страна разбива клишетата на обикновените форми на телефоните!
- theraven
- Контакти:
Очевидно за формата и дизайна няма кво да коментираме ние. В 2 мнения се видя как е работата - мен ме кефи, колегата не го кефи. Та нека авторът да иде в някоя ГСМ-продавница, да го фане за гушата тоя телефон и да си реши дали му харесва дизайна или не. Всичко е строго индивидуално и до човека. Кво беше: "Вкус другар няма".
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”