Iphone 4 от Мтел

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Iphone 4 от Мтел

Мнениеот drmilendd » Вто 04 яну 2011 10:48

Моля, някой ако има информация кога, къде, дали ще има да пише в темата,. Мисля, че инфото ще е полезно на всички които чакат да пристигне новата партида. Моля не пълнете темата със предположения,идеи,мнения за айфон и прочее спам, за да не я затрият, както стана в айфон форума.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Re: Iphone 4 от Мтел

Мнениеот Petrolhead » Вто 04 яну 2011 11:32

между празниците имаше в скай сити в София

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Вто 04 яну 2011 12:10

Това и консултантите по магазините не го знаят. Аз бях дал заявка за 32-ка, чаках 3 седмици и по едно време ми се обадиха от магазина че имат свободна 16-ка, веднага го взех, защото никой не знае кога ще има нови доставки, пък ми беше мерак.
П.П. Ако остискаш до май месец може да дочакаш 5-цата :D

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 04 яну 2011 12:11

Petrolhead написа:между празниците имаше в скай сити в София

абе те имат ама се правят на луди... само за свои хора и срещу договор ги дават. Така и не разбрах колко излиза за "обикновен" клиент телефона... три оферти имах и все различни...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 04 яну 2011 12:13

eddyman написа:Това и консултантите по магазините не го знаят. Аз бях дал заявка за 32-ка, чаках 3 седмици и по едно време ми се обадиха от магазина че имат свободна 16-ка, веднага го взех, защото никой не знае кога ще има нови доставки, пък ми беше мерак.
П.П. Ако остискаш до май месец може да дочакаш 5-цата :D

5-цата май никой не я знае какво ще преставлява... нещо се чуваше че ще е по-голяма като габарити.

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Вто 04 яну 2011 12:13

Ludia написа:

абе те имат ама се правят на луди... само за свои хора и срещу договор ги дават. Така и не разбрах колко излиза за "обикновен" клиент телефона... три оферти имах и все различни...

На сайта на Ментел са качени всички видове планове + опция на лизинг

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Вто 04 яну 2011 15:55

Ludia написа:

Ако имаха телефони мислиш ли, че нямаше да ги продават? За какво да ги пазят, няма такова нещо. От ябълката отпускат за всяка страна определени бройки на месец и това е. А от Мтел се купуват страшно бързо и след това в списъка и си чакаш реда ;)

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пет 07 яну 2011 12:57

Олио да ги попари тия бе. Пуснаха доста бройки на 22 декември и аз през фирмен посредник вика 29-ти. Викам хубаво зор няма. А натискам от 3-ти Декември. И звъним аз на 29-ти вика телефони няма... е уя ли ми държа бе. И до днес, все вика да ще има след 2 дена, звънни утре и все няма, другата седмица и така. Ако можех сам да оправя договора да съм го взел... Ама не понеже съм фирма, трябва през някакъв сътрудник. :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 07 яну 2011 15:05

mhihi mhihi ще има, до лятото все ще дойдат :lol: виж нещо в ebay.co.uk ;)

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пет 07 яну 2011 17:47

E кво да гледам, телефона е платен, интернета (който не ползвам) също е пуснат... Нещастници.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 07 яну 2011 18:15

Kuncavia написа:E кво да гледам, телефона е платен, интернета (който не ползвам) също е пуснат... Нещастници.

aaa той бил платен.... по-лошото е, че ако се нуждаеш от гаранционно обслужване пак към тях трябва да се обърнеш :banghead:

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пет 07 яну 2011 19:14

Не че ми е чак такава грижа, ама може ли да се сезира нещо КЗП, нещо друго за подвеждаща реклама - продаваме телефона, ама нямаме бройки и никой не знае дали ще има? Все пак рекламите висят навсякъде, а реално товакоето се рекламира не може да се купи?

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Съб 08 яну 2011 16:21

Значи е имаха бройки по моя информация са раздадени близо 6 000 Iphone 4 от Септември до сега. Друг е въпроса, че или те не са очаквали такъв интерес или вносителя на тези телефони е някаква скапана фирма. Не може по цял свят да има, тука да няма... И още по тъпото е че доставката поне както следя е на 1 месец и пак не стига... :beat_butt2 Да не говорим, че нямат никаква координация м/у служителите и така наречените консултанти. Е да си сверят информацията, *88 ти викат едно, консултант в Сердика вика друго, в Sky City 3-то и т.н. Много несериозна работа, телефона не е евтин и щяха да направят луди пари ако по Коледа, бяха осигурили достатъчно бройки :screwy

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 08 яну 2011 23:39

Kuncavia написа:Значи е имаха бройки по моя информация са раздадени близо 6 000 Iphone 4 от Септември до сега. Друг е въпроса, че или те не са очаквали такъв интерес или вносителя на тези телефони е някаква скапана фирма. Не може по цял свят да има, тука да няма... И още по тъпото е че доставката поне както следя е на 1 месец и пак не стига... :beat_butt2 Да не говорим, че нямат никаква координация м/у служителите и така наречените консултанти. Е да си сверят информацията, *88 ти викат едно, консултант в Сердика вика друго, в Sky City 3-то и т.н. Много несериозна работа, телефона не е евтин и щяха да направят луди пари ако по Коледа, бяха осигурили достатъчно бройки :screwy

всъщност мисля, че мобилните оператори си имат квота, и просто от apple не им дават повече, не че Mtel нямат желание да купят ;)

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Съб 08 яну 2011 23:53

Kuncavia написа:E кво да гледам, телефона е платен, интернета (който не ползвам) също е пуснат... Нещастници.

Не е луд този който яде баницата а този който му я дава.То да не се окаже че и гаранцията ти тече.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”