Iphone 4 от Мтел
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Iphone 4 от Мтел
Моля, някой ако има информация кога, къде, дали ще има да пише в темата,. Мисля, че инфото ще е полезно на всички които чакат да пристигне новата партида. Моля не пълнете темата със предположения,идеи,мнения за айфон и прочее спам, за да не я затрият, както стана в айфон форума.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Iphone 4 от Мтел
между празниците имаше в скай сити в София
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това и консултантите по магазините не го знаят. Аз бях дал заявка за 32-ка, чаках 3 седмици и по едно време ми се обадиха от магазина че имат свободна 16-ка, веднага го взех, защото никой не знае кога ще има нови доставки, пък ми беше мерак.
П.П. Ако остискаш до май месец може да дочакаш 5-цата

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Petrolhead написа:между празниците имаше в скай сити в София
абе те имат ама се правят на луди... само за свои хора и срещу договор ги дават. Така и не разбрах колко излиза за "обикновен" клиент телефона... три оферти имах и все различни...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
eddyman написа:Това и консултантите по магазините не го знаят. Аз бях дал заявка за 32-ка, чаках 3 седмици и по едно време ми се обадиха от магазина че имат свободна 16-ка, веднага го взех, защото никой не знае кога ще има нови доставки, пък ми беше мерак.
5-цата май никой не я знае какво ще преставлява... нещо се чуваше че ще е по-голяма като габарити.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:Petrolhead написа:между празниците имаше в скай сити в София
абе те имат ама се правят на луди... само за свои хора и срещу договор ги дават. Така и не разбрах колко излиза за "обикновен" клиент телефона... три оферти имах и все различни...
На сайта на Ментел са качени всички видове планове + опция на лизинг
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:Petrolhead написа:между празниците имаше в скай сити в София
Ако имаха телефони мислиш ли, че нямаше да ги продават? За какво да ги пазят, няма такова нещо. От ябълката отпускат за всяка страна определени бройки на месец и това е. А от Мтел се купуват страшно бързо и след това в списъка и си чакаш реда

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Олио да ги попари тия бе. Пуснаха доста бройки на 22 декември и аз през фирмен посредник вика 29-ти. Викам хубаво зор няма. А натискам от 3-ти Декември. И звъним аз на 29-ти вика телефони няма... е уя ли ми държа бе. И до днес, все вика да ще има след 2 дена, звънни утре и все няма, другата седмица и така. Ако можех сам да оправя договора да съм го взел... Ама не понеже съм фирма, трябва през някакъв сътрудник.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
E кво да гледам, телефона е платен, интернета (който не ползвам) също е пуснат... Нещастници.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Kuncavia написа:E кво да гледам, телефона е платен, интернета (който не ползвам) също е пуснат... Нещастници.
aaa той бил платен.... по-лошото е, че ако се нуждаеш от гаранционно обслужване пак към тях трябва да се обърнеш

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Не че ми е чак такава грижа, ама може ли да се сезира нещо КЗП, нещо друго за подвеждаща реклама - продаваме телефона, ама нямаме бройки и никой не знае дали ще има? Все пак рекламите висят навсякъде, а реално товакоето се рекламира не може да се купи?
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Значи е имаха бройки по моя информация са раздадени близо 6 000 Iphone 4 от Септември до сега. Друг е въпроса, че или те не са очаквали такъв интерес или вносителя на тези телефони е някаква скапана фирма. Не може по цял свят да има, тука да няма... И още по тъпото е че доставката поне както следя е на 1 месец и пак не стига...
Да не говорим, че нямат никаква координация м/у служителите и така наречените консултанти. Е да си сверят информацията, *88 ти викат едно, консултант в Сердика вика друго, в Sky City 3-то и т.н. Много несериозна работа, телефона не е евтин и щяха да направят луди пари ако по Коледа, бяха осигурили достатъчно бройки 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Kuncavia написа:Значи е имаха бройки по моя информация са раздадени близо 6 000 Iphone 4 от Септември до сега. Друг е въпроса, че или те не са очаквали такъв интерес или вносителя на тези телефони е някаква скапана фирма. Не може по цял свят да има, тука да няма... И още по тъпото е че доставката поне както следя е на 1 месец и пак не стига...Да не говорим, че нямат никаква координация м/у служителите и така наречените консултанти. Е да си сверят информацията, *88 ти викат едно, консултант в Сердика вика друго, в Sky City 3-то и т.н. Много несериозна работа, телефона не е евтин и щяха да направят луди пари ако по Коледа, бяха осигурили достатъчно бройки
всъщност мисля, че мобилните оператори си имат квота, и просто от apple не им дават повече, не че Mtel нямат желание да купят

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Kuncavia написа:E кво да гледам, телефона е платен, интернета (който не ползвам) също е пуснат... Нещастници.
Не е луд този който яде баницата а този който му я дава.То да не се окаже че и гаранцията ти тече.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”