договор с м тел
-
- Автомобил:
- Двигател:
договор с м тел
нали уж излезна закон,че можеш да прекъснеш договор с оператора си когато решиш или греша,псина ми от тея скапаняци в м тел,днес плащам за декември и януари фактури още
,искам да се махна и викам на касиерката тя вика не може преди да изтече договорът аз и казвам че нали уж вече има закон тя вика а още не важи,имал ли е някой подобен проблем как го е решил,благодаря

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Re: договор с м тел
Естествено че можеш да прекратиш договора, като платиш обаче неустойки за предсрочно прекратяване...
- Traytor
ами имаха някаква вратичка за да могат да си ги подновяват пак, ама не съм сигурен каква беше врътката, имаше цяла тема може да я потърси колегата и да разбере всичко за мтел 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Важи, но за нови абонати. Заварените договори си остават по старите клаузи. За мтел специално
Преди няколко дни ми пристига фактура в e-pay, а в сайта на мтел още нямам. Звъня на оператор, така и така и той ми вика "ами недейта да плащате докато не е излязла в сайта на мтел". Това за февруари още. Последно ми излезе фактура на 4-5 февруари за ноември, декември и януари едновременно
Преди няколко дни ми пристига фактура в e-pay, а в сайта на мтел още нямам. Звъня на оператор, така и така и той ми вика "ами недейта да плащате докато не е излязла в сайта на мтел". Това за февруари още. Последно ми излезе фактура на 4-5 февруари за ноември, декември и януари едновременно

- Traytor
Един приятел си ги получава навреме ама някакви бакалийски сметки...
На фактурата пише 26000лв и от тях му вадят 25950лв... Смешна работа 

-
- Автомобил:
- Двигател:
За автоматичното подновяване - не е забранено със закон, но го премахнаха за нови клиенти подписали договор след 5ти април. За старите абонати договорите след изтичане на срока не се подновяват автоматично както до сега, а става безсрочни. 

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bai_Simo написа:За автоматичното подновяване - не е забранено със закон, но го премахнаха за нови клиенти подписали договор след 5ти април. За старите абонати договорите след изтичане на срока не се подновяват автоматично както до сега, а става безсрочни.
Друг път,докато ме нямаше март месец са ми надръндърили още 1 година

-
- Автомобил:
- Двигател:
Е как за 1 година още? Това М-тел ли? Аз ако бях щях да отида до някой офис да ги питам как така, нали казват, че старите договори стават безсрочни, а не се подновяват за период. Сега и аз се притесних. Не че ще ги сменям, но не искам да съм вързан.
А разбрахте ли, че срока на фактурите които ще издават този месец, ще е 60 дни и може и на вноски да се плащат.
А разбрахте ли, че срока на фактурите които ще издават този месец, ще е 60 дни и може и на вноски да се плащат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
темата е за ключ
Traytor написа:Един приятел си ги получава навреме ама някакви бакалийски сметки...На фактурата пише 26000лв и от тях му вадят 25950лв... Смешна работа
Ако е в няква група точно така става,показват цялата сметка и ти вземат само твоето.
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
tdi90 turbo написа:темата е за ключ
добре, постваш тема дето можеш да си я изясниш и по многобройните писаници , ори само тука във форума, пък после и казваш "темата е за ключ".
- Traytor
Layer написа:Traytor написа:Един приятел си ги получава навреме ама някакви бакалийски сметки...На фактурата пише 26000лв и от тях му вадят 25950лв... Смешна работа
Ако е в няква група точно така става,показват цялата сметка и ти вземат само твоето.
Това е че не е в група... Самостоятелна карта..
Traytor написа:Layer написа:Traytor написа:Един приятел си ги получава навреме ама някакви бакалийски сметки...На фактурата пише 26000лв и от тях му вадят 25950лв... Смешна работа
Това е че не е в група... Самостоятелна карта..
Абе той има късмет ,че му я вадят тая сума.
Да не стане като оня от Варна с 19 милиона сметка за ток.
Поне пича не загуби чуството си за хумор и пита на касата дали може да плати в брой.

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Днес ходих да плащам сметката в Германос и последва.....искате ли безплатна Карта?
-Безплатна?
-Да абсолютно....
2 мин и разсейвам вниманието с някви фотоХапарати и от раз-Колко е таксата на картата казваш
-13,90
Как да и обясня че работя в оналйн хазарта,и карам хората да депозират парите си
по цял ден-както се казваше едно време-Ти където отиваш,Аз от там се връщам
После въпрос-HTC Desire HD на изплщане - 42 лева на месец за телефона+14 лева картата
42x24= 1008 лева
Викан ме мерси,шси го взема от Ибей за 300 паунда че сега паунда е нисък
Много ме кефи да се ебавам с 20 годишни продавачки на карти и то "безплатни"

-Безплатна?
-Да абсолютно....
2 мин и разсейвам вниманието с някви фотоХапарати и от раз-Колко е таксата на картата казваш

-13,90

Как да и обясня че работя в оналйн хазарта,и карам хората да депозират парите си

После въпрос-HTC Desire HD на изплщане - 42 лева на месец за телефона+14 лева картата
42x24= 1008 лева

Викан ме мерси,шси го взема от Ибей за 300 паунда че сега паунда е нисък

Много ме кефи да се ебавам с 20 годишни продавачки на карти и то "безплатни"

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”