универсално зарядно за кола ...

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

универсално зарядно за кола ...

Мнениеот Deo88 » Чет 31 мар 2011 14:13

Нека някой , който има такова зарядно за кола , да сподели какви са му вижданията , и дали си струва .

1. http://www.kolko.bg/bg/not-specified-un ... /p/1417330
2. http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... s_id=10012

Има ги и такива за под 10 лв. комплекта , но мен ме интересува дали ще вършат някаква работа , и дали ще зареждат батерията както трябва . Понеже ми трябва за два ( три ) телефона , а не искам да давам пари за много зарядни , които само ще взимат място в колата , а и ще са по-скъпи . Ако някой е купувал универсално зарядно , нека сподели какво му е впечатлението , каква марка е , и дали е доволен от него .

Нека който има от тези зарядни под 12 лв. и от тези над 18 лв. да споделя мнение , за да знам какво да правя :)

п.с. Предполагам , че универсалното зарядно , под 10 лв. няма да е много здраво , но за в момента предпочитам такова да взема ( не искам много кабели и жици да се мотаят , една от причините да искам универсално ) , просто искам да се допитам преди да купя .

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Re: универсално зарядко за кола ...

Мнениеот kriso_g » Чет 31 мар 2011 14:18

Део според мен тия всичките около 20 лв са пълен шит...във китайските сайтове по 5 долара тука ни ги тикат по 17 лв...
Взимай това което ти хареса на външен вид и кат се чупи-ново :lol:
ето пример колко струва нещо подобно
http://www.dealextreme.com/p/10-in-1-us ... ones-34674

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 31 мар 2011 14:27

Ясно ми е това , че там са стотинки , но ми трябва евтино което да ми върши работа . Не искам да давам маса пари за зарядни , и да ми взимат много място в колата , и само кабеляци да настъпвам :)
Така е , по евтиния начин може да смена 20 зарядни , но пък може да ми се падне и някое куче което да държи .
От тези Китайските работи , "има" и читави :)

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Чет 31 мар 2011 14:48

Е има не съм казал,че няма...на твое място бих си потърсил от китайските сайтове...вярно,че ще чакаш повече време докато ти го доставят,но отново излиза по ефтино,а е същото :beer :beer :beer

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Re: универсално зарядно за кола ...

Мнениеот jijibs » Пет 01 апр 2011 23:41

Аз си взех за колата да се намира едно универсално от http://www.dealextreme.com за 4-5 долара. Малко са му нежни кабелчетата, но върши работа - зареждал съм си телефона и GPS-a. При покупката е добре да се види подбора от накрайниците в комплекта за да не се окаже, че заради един ще си купиш още 5-6 без реално приложение (за стари модели телефони)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 02 апр 2011 13:05

Аз си взех от някой от представителите на мобилните оператори - май беше Германос. Беше не лоша марка, но не я запомних. Нещо за 15-на лева. Върши ми работа.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Съб 02 апр 2011 18:11

dobrin написа:Аз си взех от някой от представителите на мобилните оператори - май беше Германос. Беше не лоша марка, но не я запомних. Нещо за 15-на лева. Върши ми работа.

Мхм и аз от там за 15 лв марката е Енергизер не че съм я чувал де ама утре ще го пробвам до софия със пуснат Ндриве и гугъл мапс.Ама от двата пъти пускане забелязах един недостатък мн лесно излиза от запалката сякаш пружината на контакта отпред е мн силна.Иначе за подобно в виваком ми искаха 30 лв а във технополис е 15-20 лв.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 02 апр 2011 18:17

На мен един познат, ми подари такова универсално зарядно, на него са му го дали в комплекта с телефона! (Нокия) и сега го ползвам но много хора ми казват че тея зарядни прецаквали батерията, и се зареждал бавно телефона! Сега съм го пробвай 2 или 3 пъти и ми зарежда телефона за 4-ри часа :shock и няма и 3 дни и батерията капва! Явно има някаква измама mhihi

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Съб 02 апр 2011 18:28

На моторолата зарядното за кола дето го зех от битака,от бургас до търново само поддържа батерията на текущото и ниво но нито черта по нагоре :mrgreen: Според мен при тея зарядни производителите се презастраховат и ги гласят така че заряда да е наполовина по малък щото не се знае на ква кола ще попадне(по точно реле регулатор) mhihi

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 02 апр 2011 18:37

Предполагам не живеете в колите си :Mr Green Fun ,(може и такива да има), така че е излишно да се дават пари за глупости, взимай едно универсално китайско и това е! Нищо чак толкова няма да и стане на батерията, пък то като се замисля и те са по 2 долара!

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 05 апр 2011 9:53

моя телефон, се зарежда само с оригинални зарядни. Става дума за SE, така че ме съмнява да стане с това зарядно.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 06 апр 2011 20:33

Тази събота си купих зарядно от магазин "всичко за левче"( уж всичко ) . Попитах каква е цената ( между другото си имаше етикетче ) и дали ще може да ми се възстанови сумата ако то не работи или не зарежда телефона който ми трябва . Взех си зарядното и веднага го пробвах на една кола да видя дали работи или не . Този комплект който аз взех има шест накрайника и две зарядни - едното за кола , а другото за домашен контакт 220V . Купих го за 9 лв. и веднага пробвах дали зарежда и дали всички приставки работят . За в момента само един път съм го ползвал и добре си свърши работата .
п.с. - Много ми хареса като дизайн и ако няма да е реклама ще кажа и каква е марката му :)

Bobi_S13 написа:моя телефон, се зарежда само с оригинални зарядни. Става дума за SE, така че ме съмнява да стане с това зарядно.

Има накрайник и за твоята марка :)

pvm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pvm » Сря 13 апр 2011 22:42

Като ти изгори си купи на Trust, имаше един модел със всички накрайници за лаптопи и телефони :)
Около 35лв беше :)

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пет 15 апр 2011 21:27

pvm написа:Като ти изгори си купи на Trust, имаше един модел със всички накрайници за лаптопи и телефони :)
Около 35лв беше :)

А недей да ми гори :beat_butt2

Нещо по-скромно гледам да е и да върши работа по предназначение ... :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”