Само на мен ли ми се струва, че тая Фифа е по-зле и от Fifa 2002 примерно

A_state_of_trance написа:Примерно, може да изчакаш да излезне новия PES или да цъкаш стария.Там ще се накефиш на графика и геймплей.![]()
Fifa-та преди беше добра игра, но напоследък все едни и същи бози.Аз лично от Fifa06 не съм видял нищо ново и впечатляващо (Дървена графика, футболистите всички са обезобразени, нереални положения и най-важното е че играчите се движат като инвалиди).
![]()
![]()
Виж, примерно конзолните версии на Fifa са много добри, там вече е друга бира.По-добра графика, Next gen енджин и др.Имал съм удоволствието да поиграя фифа08 на Playstation 3 и направо получих душевен оргазъм.

и до сега не съм изтървал всяка излязла.Всеки има очакване за игра 2010 година да е нещо много добре изглеждащо,но за съжаление освен че са вкарали още поне за мен ненужни глупости,фифа 2010 година по нищо кой знае какво не се различава от фифа 2009.Да не говорим че на мен тази новата 2010 ми изглежа като фифа все едно от 2005 година,но това е лично мнение.EA GAMES имат големи традиции в спортните игри,но явно американци да правят компютърна игра за спорт измислен на стария континент,не е добра комбинация. 
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта