Избор на домашна аларма

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
denito_trg
Автомобил:
Двигател:

Избор на домашна аларма

Мнениеот denito_trg » Сря 09 мар 2011 2:36

Колеги препоръчайте ми домашна аларма без СОТ. Мисля,че ми е нужна само аларма и датчик за метална врата и 4 броя дистанционни,без сензори за движение (имам домашни любимци),без допълнителни зони и т.н.Мисля да сложа и допълнителни заключващи механизми в най долната част на вратата със нестандартни ключове.Не,че има какво да се краде у нас но на обикновенния човек и телевизора да му вземат пак е нещо :|

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Re: Избор на домашна аларма

Мнениеот mely » Сря 09 мар 2011 9:02

Колега , виж тези http://sasingenering.com/ofisalarmi__Apollo_Saturn.html има ги в конрад. Имат и възможнос за GSM модул .Разгледай ги има няколко модела.
Друг е въпроса , че телевизора няма кой да ти помъкне.Търсят пари и скъпоценности.
И аз бях заскачал да слагам аларма - ..без СОД.Ама като се замислиш -тя самата лепенка пази.Иначе какво - и да имаш GSM известяване...те няма да стоят и да те чакат у вас да си дойдеш.
Единствено алармата за твоя сигурност когато си у дома...щот идиотите влизат и докато спите...мамка им.
По принцип всички аларми стават но при по реномираните...продават ги и на модули.Ама освен аларма ще ти трябва и акумулаторче....сирена,датчици всичко отделно

sashko_bg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashko_bg » Сря 09 мар 2011 14:27

Колега, виж и в lesi-bg.com

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Сря 09 мар 2011 14:51

denito_trg написа:без сензори за движение (имам домашни любимци) :|

Има датчици за любимци
http://www.sectron.com/products/alarms/5/377
Взимай това, няма да сбъркаш.
http://www.sectron.com/products/alarms/4/370

Потребителски аватар
denito_trg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот denito_trg » Сря 09 мар 2011 15:47

Искам само това което съм писал,живея на високо и може да се влезе само през входната врата ;) и да не е много скъпо със ненужни екстри :idea:

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 09 мар 2011 17:46

denito_trg написа:Искам само това което съм писал,живея на високо и може да се влезе само през входната врата ;) и да не е много скъпо със ненужни екстри :idea:

Да де аз ти дадох сайта...ако беше разцъкал http://sasingenering.com/ofisalarmi__Apollo_Saturn.html

виж в дясно saturn home5

И друго...кажи колко евтино да е .За мен евтино е едно за теб може да е друго.В конкретния случай 120-130 лв ми се струват евтино.Щом ги искаш с дистанционни.Аз бих предпочел клавиатура ...ама ти си знаеш

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пет 11 мар 2011 4:34

Аз съм с такава ... на 3 тата секунда почва да ти звъни на ГСМ след като разбият първата врата, 1 година работи без проблеми. Може с код да се активира и дезактивира от ГСМ

http://cgi.ebay.com/GSM-WIRELESS-HOME-S ... 4aa2ad8810

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Сря 16 мар 2011 9:49

denito_trg написа:Искам само това което съм писал,живея на високо и може да се влезе само през входната врата ;) и да не е много скъпо със ненужни екстри :idea:

Колега, не се заблуждавай. Преди години на една приятелка изнесоха доста неща от терасата... на седмия етаж :banghead:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Сря 16 мар 2011 10:20

calm написа:

Колега, не се заблуждавай. Преди години на една приятелка изнесоха доста неща от терасата... на седмия етаж :banghead:

Има специализирани групи алпинисти-обирджии, които се спускат от покрива с въжета и високите етажи не са им проблем.

toni62
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toni62 » Чет 24 мар 2011 21:35

в "практикер" има аларми с батерия която се свързва към домашния телефон .има четири цифрен код. може да избира 3 десетцифрени телефона .Свързваш твоя GSM и още 2 GSM / на съседи роднини съпруга и др./ При незаконно проникване ако не бъде изключен четири цифрения код започва да избира последователно запаметените номера на GSM Струва около 45.00 лева.

Georgi_G
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Georgi_G » Пон 25 юли 2011 16:00

denito_trg написа:Колеги препоръчайте ми домашна аларма без СОТ. Мисля,че ми е нужна само аларма и датчик за метална врата и 4 броя дистанционни,:|

Колега, до къде я докара?
Можеш ли да препоръчаш нещо вече изпитано?

sashko_bg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashko_bg » Вто 20 сеп 2011 14:44

toni62 написа:в "практикер" има аларми с батерия която се свързва към домашния телефон .има четири цифрен код. може да избира 3 десетцифрени телефона .Свързваш твоя GSM и още 2 GSM / на съседи роднини съпруга и др./ При незаконно проникване ако не бъде изключен четири цифрения код започва да избира последователно запаметените номера на GSM Струва около 45.00 лева.

Колега, може ли да дадеш малко повече инфо за тази аларма от Практикер, че стана ми интересно?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”