Избор на домашна аларма
- denito_trg
- Автомобил:
- Двигател:
Избор на домашна аларма
Колеги препоръчайте ми домашна аларма без СОТ. Мисля,че ми е нужна само аларма и датчик за метална врата и 4 броя дистанционни,без сензори за движение (имам домашни любимци),без допълнителни зони и т.н.Мисля да сложа и допълнителни заключващи механизми в най долната част на вратата със нестандартни ключове.Не,че има какво да се краде у нас но на обикновенния човек и телевизора да му вземат пак е нещо 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Избор на домашна аларма
Колега , виж тези http://sasingenering.com/ofisalarmi__Apollo_Saturn.html има ги в конрад. Имат и възможнос за GSM модул .Разгледай ги има няколко модела.
Друг е въпроса , че телевизора няма кой да ти помъкне.Търсят пари и скъпоценности.
И аз бях заскачал да слагам аларма - ..без СОД.Ама като се замислиш -тя самата лепенка пази.Иначе какво - и да имаш GSM известяване...те няма да стоят и да те чакат у вас да си дойдеш.
Единствено алармата за твоя сигурност когато си у дома...щот идиотите влизат и докато спите...мамка им.
По принцип всички аларми стават но при по реномираните...продават ги и на модули.Ама освен аларма ще ти трябва и акумулаторче....сирена,датчици всичко отделно
Друг е въпроса , че телевизора няма кой да ти помъкне.Търсят пари и скъпоценности.
И аз бях заскачал да слагам аларма - ..без СОД.Ама като се замислиш -тя самата лепенка пази.Иначе какво - и да имаш GSM известяване...те няма да стоят и да те чакат у вас да си дойдеш.
Единствено алармата за твоя сигурност когато си у дома...щот идиотите влизат и докато спите...мамка им.
По принцип всички аларми стават но при по реномираните...продават ги и на модули.Ама освен аларма ще ти трябва и акумулаторче....сирена,датчици всичко отделно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, виж и в lesi-bg.com
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
denito_trg написа:без сензори за движение (имам домашни любимци)
Има датчици за любимци
http://www.sectron.com/products/alarms/5/377
Взимай това, няма да сбъркаш.
http://www.sectron.com/products/alarms/4/370
- denito_trg
- Автомобил:
- Двигател:
Искам само това което съм писал,живея на високо и може да се влезе само през входната врата
и да не е много скъпо със ненужни екстри 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
denito_trg написа:Искам само това което съм писал,живея на високо и може да се влезе само през входната вратаи да не е много скъпо със ненужни екстри
Да де аз ти дадох сайта...ако беше разцъкал http://sasingenering.com/ofisalarmi__Apollo_Saturn.html
виж в дясно saturn home5
И друго...кажи колко евтино да е .За мен евтино е едно за теб може да е друго.В конкретния случай 120-130 лв ми се струват евтино.Щом ги искаш с дистанционни.Аз бих предпочел клавиатура ...ама ти си знаеш
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Аз съм с такава ... на 3 тата секунда почва да ти звъни на ГСМ след като разбият първата врата, 1 година работи без проблеми. Може с код да се активира и дезактивира от ГСМ
http://cgi.ebay.com/GSM-WIRELESS-HOME-S ... 4aa2ad8810
http://cgi.ebay.com/GSM-WIRELESS-HOME-S ... 4aa2ad8810
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
denito_trg написа:Искам само това което съм писал,живея на високо и може да се влезе само през входната вратаи да не е много скъпо със ненужни екстри
Колега, не се заблуждавай. Преди години на една приятелка изнесоха доста неща от терасата... на седмия етаж

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
calm написа:denito_trg написа:Искам само това което съм писал,живея на високо и може да се влезе само през входната вратаи да не е много скъпо със ненужни екстри
Колега, не се заблуждавай. Преди години на една приятелка изнесоха доста неща от терасата... на седмия етаж
Има специализирани групи алпинисти-обирджии, които се спускат от покрива с въжета и високите етажи не са им проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
в "практикер" има аларми с батерия която се свързва към домашния телефон .има четири цифрен код. може да избира 3 десетцифрени телефона .Свързваш твоя GSM и още 2 GSM / на съседи роднини съпруга и др./ При незаконно проникване ако не бъде изключен четири цифрения код започва да избира последователно запаметените номера на GSM Струва около 45.00 лева.
-
- Автомобил:
- Двигател:
denito_trg написа:Колеги препоръчайте ми домашна аларма без СОТ. Мисля,че ми е нужна само аларма и датчик за метална врата и 4 броя дистанционни,:|
Колега, до къде я докара?
Можеш ли да препоръчаш нещо вече изпитано?
-
- Автомобил:
- Двигател:
toni62 написа:в "практикер" има аларми с батерия която се свързва към домашния телефон .има четири цифрен код. може да избира 3 десетцифрени телефона .Свързваш твоя GSM и още 2 GSM / на съседи роднини съпруга и др./ При незаконно проникване ако не бъде изключен четири цифрения код започва да избира последователно запаметените номера на GSM Струва около 45.00 лева.
Колега, може ли да дадеш малко повече инфо за тази аларма от Практикер, че стана ми интересно?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”