Сайт за изпращане на смс-и?
Сайт за изпращане на смс-и?
Знаич трябвая ми някакъв сайт,от който могат да се пращат по 20-30 смс-а дневно и гарантирано да се получават.
Прибягвам до това,защото изпратените от сайта на мтел много често се губят,въпреки че сайта потвърждава,че са получени.
Става въпрос за всекидневно изпращане на информация до група шофьори извън България.На компютъра много по-лесно се набира информация и затова този начин е по-удобен.
Сайта може да е безплатен или не,но трябва да работи наистина.Благодаря за помощта!
Прибягвам до това,защото изпратените от сайта на мтел много често се губят,въпреки че сайта потвърждава,че са получени.
Става въпрос за всекидневно изпращане на информация до група шофьори извън България.На компютъра много по-лесно се набира информация и затова този начин е по-удобен.
Сайта може да е безплатен или не,но трябва да работи наистина.Благодаря за помощта!
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сайт за изпращане на смс-и?
За кой оператор ти трябва
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз от сайта на Мтел никога не съм имал проблеми с изпращането/получаването на смс-и. Единствено по големите празници когато всеки пуска по 10-20 смс-а блокира
Вчера рекламирана някакав такъв сайт по телевизията http://www.4fun.xxx, но ми направи впечатление не казаха за определен оператор. Рекламата преобладавеш оранжев цвят - може да било нещо на Вива ком.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега е написал ,че иска по 20-30 смс-а на ден .В мтел може само по 15...
Освен ако си направиш повече регистраций ,друг начин не виждам

-
- Автомобил:
- Двигател:
altanivan написа:Колега е написал ,че иска по 20-30 смс-а на ден .В мтел може само по 15...Освен ако си направиш повече регистраций ,друг начин не виждам
Точно това е начинът
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
los_tigros написа:Прибягвам до това,защото изпратените от сайта на мтел много често се губят,въпреки че сайта потвърждава,че са получени.
Еди , колегата точно този начин не иска

velinsl написа:Вчера рекламирана някакав такъв сайт по телевизията http://www.4fun.xxx, но ми направи впечатление не казаха за определен оператор. Рекламата преобладавеш оранжев цвят - може да било нещо на Вива ком.
Този сайт могат да го ползват само абонатите на Vivanet (БТК ADSL)
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сайтове за смс'и колкото искаш. Но всички искат пари, без пари ползваш този на МТЕЛ.
- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
А защо не си я пишеш информацията на компа, пък да я пращаш с телефона?
Adnan написа:Сайтове за смс'и колкото искаш. Но всички искат пари, без пари ползваш този на МТЕЛ.
Няма проблем да е платен сайта,стига да е сигурен.Затова питам за някой проверен.
Последна промяна от los_tigros на Пет 21 яну 2011 13:22, променено общо 1 път.
los_tigros написа:Adnan написа:Сайтове за смс'и колкото искаш. Но всички искат пари, без пари ползваш този на МТЕЛ.
Няма проблем да е сайта начина,стига да е сигурен.Затова питам за някой проверен.
Ами след като не търсиш да е безплатен - просто отиди в м-тел и плати пакет смс-и - мисля че абонамент за 1000 смс-а е около 50лв - тоест по 5ст смс-а. А май имаше и по-големи пакети за още по-евтино.
Не знам как се казваше точно тая услуга, но има срок - вече не помня, ама май за 3 или 6 месеца да ги изхарчиш. Но както си написал че ти трябва всеки ден - значи ще се вместиш в срока.
А, този пакет е за бизнес-абонати май, но питай в техен офис.
И така ще си сигурен че се получават - това са си нормални смс-и но просто ти излизат по-евтино.
Междувпрочем, и при вивател го има същото, за глобул не знам....
Добре,но пак остава проблема с набирането на информацията.Един смс обукновено съдържа подробен адрес,имена и телефони.Не е много удобно да се набира на телефона всеки път.Затва търся начин да се изпраща от сайт.Много по-удобно е.
Вече съм забравила - щото тази услуга я имаше преди две-три години във фирма дето работех и колежката пращаше смс-и, но по спомени - може и от телефона ти, а и от сайта на м-тел. Като тя например трябваше да праща един и същ смс до много абонати, прави се автоматично, като ти запомня и листа с абонатите. Не ти пречи да се разходиш до офис и да питаш.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”