Един нетбук трябва да взема, до към 600-650лв максимум, задължително ще работи с уиндоус. Не е нужно голяма батерия, защото предимно за домашно/офисно ползване ще е. Предпочитам да е с 2гб рам или да има възможност да се разшири до 2, че уиндоуса си хапва.
Преки впечатления ако някой има...
Нетбук?
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Re: Нетбук?
За тия пари май малко много искаш. Това намерих на първо четене, ама много хора не си падат по разни AMD-та. Този е подобен на Acer Ferrari One 200, само където е с по-слаб процесор. Ферарито почти не грееше при натоварване, този би трябвало да грее още по-малко (това са основните притеснения на някои хора от едно време). Тук може да почетеш малко за него. Може като гледам да му се слага още рам и общо взето съвпада с изискванията ти. От по-големите има малко повече избор (ASUS X52D примерно).
Другият вариант е втора ръка. Наскоро се сдобих с един Dell Latitude с Core 2 Duo за малко над 400 лв., който е доста по-добър, бърз и здрав от повечето нови лаптопи под 1000 лв.
Успех с търсенето и дано вземеш нещо, което да ти върши възможно по-дълго работа!
Другият вариант е втора ръка. Наскоро се сдобих с един Dell Latitude с Core 2 Duo за малко над 400 лв., който е доста по-добър, бърз и здрав от повечето нови лаптопи под 1000 лв.
Успех с търсенето и дано вземеш нещо, което да ти върши възможно по-дълго работа!
Последна промяна от slimmer на Пет 20 май 2011 14:18, променено общо 1 път.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Аз знам какво има на пазара, интересуват ме преки впечатления на потребители/търговци, които са ползвали
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Ми аз това ти и написах за Acer-а и Dell-a 
Щом знаеш какво има на пазара, би улеснил останалите с няколко модела, които ти харесват, та да си кажат хората мненията за тях.

Щом знаеш какво има на пазара, би улеснил останалите с няколко модела, които ти харесват, та да си кажат хората мненията за тях.
- mickoff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мога да ти препоръчам Samsung n130 и nc10 - тествал съм ги и ми харесаха. С по 1гб рам са и м качвах уин 7 - малко бавеше, но с хр си работят прекрасно. На единия предвиждам след време да сменя рам-а с плочка от 2гб и да сложа пак уин 7.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Имаш ли конкретни предпочитания към фирма или вече е поръчан?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”