надписана сметка на глобул

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

надписана сметка на глобул

Мнениеот ligustrum » Вто 10 май 2011 15:58

колеги искам да питам дали някой е имал сходен проблем с моя.По повечето форуми пише за най различни истории,но никъде не е споменото разрешение на загадката.Пък и не ми се регистрира къде ли не за да питам какво е станало после.Та-получих фактура с международен разговор за сумата от 1.29 и 1.38 без ДДС.Преди някой да каже -много важно,искам да поясна,че въпроса е принципен и може да се случи и с по-голяма сума.Та ако някой се е оправял с такъв проблем моля да сподели!благодаря предварително!
пп да спомена,че платих въпросната фактура за да мога да подам жалба(такова беше условието),но не вярвам да проверят себе си коректно.

Последна промяна от ligustrum на Вто 10 май 2011 16:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: надписана сметка на глобул

Мнениеот Ljubon » Вто 10 май 2011 16:05

Ако ти или някой друг си е играл с менютата, има опция интернет и като я щракнеш тръгва да се свързва с някакъв център в чужбина. Преди време имах един Сименс, при който се получи това, без да съм говорил с чужбина. :да:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 10 май 2011 16:13

Колегата над-мен правилно ти е дал съвет, преди да обвиниш доставчика (мобилния оператор) погледни в телефона в менюто дали не е пипано в интернет!
Иначе ако питаш мен, то не им прече да те изтресат 1.69 без ДДС, шот когато се краде малко не се усеща!
Но според мен всички крадат, на мен така когато се отказах от МенТел, ми бяха пуснали фактура от 1,69 лева, ма не ги платих шот преди това си бях платил, сметката и бях пуснал молба за отказване от тях! И да не се заричам, не мисля да съм техен абонат вече! И богами за напред ще гледам да не подписвам договори, то не че на ваучер не крадат :mrgreen:

п.п Ако искаш да нямаш нерви, не се занимавай с тях, няма да ти върнат парите, гледай да не те товарат за напред повече!

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Вто 10 май 2011 16:54

да де,ама като набереш въпросния номер ти казват,че е непълен :mrgreen:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 10 май 2011 16:59

Пиши мейл от сайта раздел връзки с нас или клиенти. Аз преди време писах за 50 ст. други услуги с добавена стойност във фактурата. На третия ден ми се обадиха по телефона да ми кажат какви са тия други услуги. Оказа се някаква таксичка от фън кол мелодия изтекла преди време. Просто спрях услугата и вече няма други услуги. Въпроса е че хората обърнаха внимание на писмото.
Номера може да е непълен при набиране, ако е някакъв център за достъп до интернет примерно или някоя друга услуга.

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Вто 10 май 2011 17:06

Жена ми е пуснала писмена жалба така или иначе.интересна теория-ще споделя разрешението на случая,ако стигна до такова :да:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Вто 10 май 2011 17:10

Колега, от как съществува Глобул съм абонат, не съм забелязал да надписват. Не се занимавай с глупости. :beer
Само да допълня, че има измамницш, които звънят от чужбина от импулсни телефони и веднага затварят. Ако решиш да върнеш разговора, без да погледнеш номера, се набутваш.

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Вто 07 юни 2011 7:55

както споменах-решението.Не е кой знае какво,но ме устройва.Един читав колега,който явно работи в Глобул ми изпрати код който се набира и забранява достъп до международни разговори.За сега съм доволен :да:Благодаря на колегата :beer

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Вто 07 юни 2011 14:44

Ljubon написа:Колега, от как съществува Глобул съм абонат, не съм забелязал да надписват. Не се занимавай с глупости. :beer
Само да допълня, че има измамницш, които звънят от чужбина от импулсни телефони и веднага затварят. Ако решиш да върнеш разговора, без да погледнеш номера, се набутваш.

Хай бе,само Мтел надписва нали :screwy

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Вто 07 юни 2011 16:52

godfadar написа:
Ljubon написа:Колега, от как съществува Глобул съм абонат, не съм забелязал да надписват. Не се занимавай с глупости. :beer

Хай бе,само Мтел надписва нали :screwy

Абонат съм на Глобул от 2005 година и нямам една стотинка превишена по сметка. Изключително точни и коректни са.

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Вто 07 юни 2011 17:07

Нужно ли е всички да се изредят с това на мен не са,ми радвайте се,че не са! :banghead:
И Ментел и Глобус си надписват,за Вива и те сигурно,макар,че лично аз не съм чул за тях,това е,на вас може и да не са,но много други са проплакали с надписани сметки точно от Глобул :beat_butt2

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”