Проблем с безжичната връзка !
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с безжичната връзка !
Заглавието може би не е най-правилното понеже всъщност проблема е че лаптопа се връзва към мрежата но не може да отвори страница а нет има понеже моят до него си отваря без проблеми ! Къде да бърникам за да тръгне понеже украинката на който е не може да си говори с домашните пък е сама с 2 деца горката
Опааа сега го донесоха у нас и като се върза в домашната мрежа почна да отваря
Има ли такъв вариант да не се разбира с определена безжична мрежа ?? В другия апартамент който се захранва от същия рутер има туристи който ползват нет и при тях няма проблеми 
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Re: Проблем с безжичната връзка !
Хм, статично зададени DNS сървъри в конфигурацията на лаптопа + блокиране на други DNS заявки, освен тези към собствените сървъри на мрежата, към която се е вързала, например... Други причини нещо не се сещам за момента, а и няма логика за такива.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема бил че паролата за мрежата била грешно въведена ама тъпия Вин ХР казва че се е вързал към мрежата вместо да изпише че не е правилна а аз не съм се сетил да я въведа наново след като лаптопа се връзва към мрежата "ама не баш" и понеже я е запаметил аз си карах по дефолт 

- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Боза, какво да правиш
Радвам се, че си се оправил.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”