Samsung C5212 проблем

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Samsung C5212 проблем

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 15 юни 2011 8:28

Телефона е на около година и половина. В началото си работеше без особени проблеми. Няколко пъти съм го изпускал и е падал от около метър височина без видими последствия. В последните 3-4 месеца започна все по-често да забива, да се саморестартира без причина. А от вчера следобед не иска да запали. Показва само логото на Самсунт, уеб сайта им, и модела, и това е. След това прави следващ опит, пак същия резултат. Доколкото успявам да разбера софтуера или фърмуера му не иска да се зареди. Свалях картите една по-една, махах и двете, без особен ефект.

Сега въпроса е какво да го правя? Телефона е купен от технополис, и е с две години гаранция, довечера ще я потърся. Но като знам какво ходене по мъките е с тия от технополиса, се чудя дали си заслужава!?!? Някой ако е имал подобен проблем с такъв телефон, и евентуално грамотен сервиз в Пловдив? Пък каквото сабя покаже

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Re: Samsung C5212 проблем

Мнениеот slimmer » Сря 15 юни 2011 8:51

Доколкото съм имал вземане даване с Технополис, трябва да отидеш или в сервиза, който е упоменат в гаранцията, или направо в магазина. В сервиза директно е по-бързияТ вариант да ти оправят телефона. А и щом е в гаранция, определено има смисъл. ПроблемЪТ е, че телефонЪТ е изпускан и почти сигурно може да се заядат за това (на едни приятели така не им признаха гаранцията за тяхна Nokia).
Флашването на телефона също е вариант понякога, но най-вероятно ще е краткосрочно и непрепоръчително (ако не знаеш как се прави и за какво става дума) решение до следващия път. А и май отпада гаранцията, така че по-добре си го носи в сервиза.

Успех с поправката!

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”