Snipping tool - software

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Barovski77
Автомобил:
Двигател:

Snipping tool - software

Мнениеот Barovski77 » Пет 17 юни 2011 7:35

Здравейте,колеги!

Компютъра ми удома е с Win7 и на него има въпросната програмка - snipping tool. Искам да я сложа и на лаптопа ми,но той е с XP и не може да подкара седмицата (слаб е),а тази програма ми е много необходима за работата,която върша. Издирих файла в компютъра,копирах го на флашка и го пробвах на XP-то,но не стана. Изписва ми неправилен Win32 файл или нещо от сорта. Порових се в интернет,но единственото подобие,което намерих,не реже така в правя линия,а както го насоча с мишката и те стават едни... нямам думи. Въпроса ми е има ли начин да подкарам файла от Win7,или някой ако знае програма,която е като тази,но да става за XP?

Благодаря ви предварително!

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Re: Snipping tool - software

Мнениеот Jogo_1 » Пет 17 юни 2011 7:47

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Пет 17 юни 2011 8:11

http://xpsnipping.codeplex.com/ Това, според автора има горе-долу същата функционалност.
За XP оригиналната програмка (която е за vista/7/xp tablet edition) според тази страница е достатъчно сложно да се подкара, ако ти се занимава да четеш и пробваш, действай...
Аз за такива цели си ползвам GIMP или някакъв подобен графичен редактор; почти всички май я имат тази функционалност. Мисля, че и XNView имаше подобна функция.

Успех с подкарването!

Потребителски аватар
Barovski77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Barovski77 » Пет 17 юни 2011 8:28

За съжаление и тази не иска да тръгне на XP-то. След инсталацията има само 3 файла,2 dll и един,който уиндоуса не го разпознава. :(

Потребителски аватар
Barovski77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Barovski77 » Пет 17 юни 2011 8:37

slimmer написа:http://xpsnipping.codeplex.com/ Това, според автора има горе-долу същата функционалност.
За XP оригиналната програмка (която е за vista/7/xp tablet edition) според тази страница е достатъчно сложно да се подкара, ако ти се занимава да четеш и пробваш, действай...
Аз за такива цели си ползвам GIMP или някакъв подобен графичен редактор; почти всички май я имат тази функционалност. Мисля, че и XNView имаше подобна функция.

Успех с подкарването!

Колега,благодаря ти много! Програмата работи супер с XP-то.Когато имаш път към Ловеч се обади да се видим да почерпя. Идея си нямаш каква услуга ми направи!

Потребителски аватар
slimmer

Мнениеот slimmer » Пет 17 юни 2011 8:39

:beer Може да кажеш и коя програма точно (за колегите ако им трябва), защото бях предложил 2-3.

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Пет 17 юни 2011 21:35

Първо да се извиня на колегата Barovski77, че му ползвам темата.Трябва да си сваля отнякъде ако е възможно SolidWorks и Solid Edge, прегледах в замундата но там е версия от 2006, въпроса ми е откъде другаде мога да си сваля тази програма free и предполагам, че максимума който мога д акача на моя комп ще е версия 2010, защото е слабичък смао 2ГБ рам и АМД Атлон 2400+, навсякъде където гледах ми искат регистрация и след това пари за теглене, намерих смао една демо версия но не ме устройва.Мерси предварително.

Потребителски аватар
Barovski77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Barovski77 » Пет 17 юни 2011 22:04

slimmer написа::beer Може да кажеш и коя програма точно (за колегите ако им трябва), защото бях предложил 2-3.

Много си прав. Просто не съобразих. Става въпрос за тази програма - http://xpsnipping.codeplex.com/ - Windows XP Snipping Tool

Потребителски аватар
slimmer

Мнениеот slimmer » Пет 17 юни 2011 22:16

Съжалявам, но правилата на форума не позволяват да публикувам връзки към нелегален софтуер, а и честно казано нямам идея откъде да издиря тези програми. Може би е по-добре и да публикуваш нова тема. Успех с търсенето!

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Пет 17 юни 2011 23:09

slimmer написа:Съжалявам, но правилата на форума не позволяват да публикувам връзки към нелегален софтуер, а и честно казано нямам идея откъде да издиря тези програми. Може би е по-добре и да публикуваш нова тема. Успех с търсенето!

OK, мерси за съвета :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”