Въпрос свързан с Windows 7
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Въпрос свързан с Windows 7
Здравейте, днес след поредния ъпдейт на Windows 7 ultimate 64-bit ми изкара съобщение, че е пиратско копие. Не знам какво точно копие е понеже така си дойде от фирмата, която сглобява компютъра. Въпроса ми е следния имам лицензирани версии на Windows 7 profesional и Enterprise пак 64-бит. Мога ли да ги кача върху този без да се налага пълен преинстайл на компютъра понеже има качени програми за които трявба да викам фирмите от които са купени да си ги качват понеже няма инсталационни копия. Мерси предварително за информацията!
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос свързан с Windows 7
Не викай никой, търси си windows 7 loader в Замунда. Ще си решиш проблема с едно цъкане на мишката! 
Едит: Ако ти е служебния комп, по-добре търси съдействие

Едит: Ако ти е служебния комп, по-добре търси съдействие

- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Ако искаш да ти е всичко наред (т.е. пред закона) и наистина много ти се занимава с "ъпгрейд" до по-орязана версия, може да направиш следното:
. Би трябвало по някое време да те попита при реинсталацията за ключ...
Ако не е нужно всичко да ти е наред, виж коментара на колегата отгоре (доколко е легално да се пишат такива работи тук, не знам, ама...)
Успех!

Ако не е нужно всичко да ти е наред, виж коментара на колегата отгоре (доколко е легално да се пишат такива работи тук, не знам, ама...)
Успех!
- Танков
- Автомобил: Golf MK1
- Двигател:
vwfena написа:Здравейте, днес след поредния ъпдейт на Windows 7 ultimate 64-bit ми изкара съобщение, че е пиратско копие. Не знам какво точно копие е понеже така си дойде от фирмата, която сглобява компютъра. Въпроса ми е следния имам лицензирани версии на Windows 7 profesional и Enterprise пак 64-бит. Мога ли да ги кача върху този без да се налага пълен преинстайл на компютъра понеже има качени програми за които трявба да викам фирмите от които са купени да си ги качват понеже няма инсталационни копия. Мерси предварително за информацията!
а ти плащал ли си за лиценз на този уиндоус? в смисъл като си купувал лаптопа? щото ако си платил за лаптоп с оригинален уиндоус си дал едни 200 лв отгоре а те са те набутали с пиратски...
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Става въпрос на компютър и не съм плащал за windows понеже имах вече описаните по-горе. Но той си дойде инсталиран и тогава при упдейт не ми даваше проблеми до днес и си мислих че е лицензиран понеже компа не беше много евтин. Щеше ми се да сложа някой от лицензираните за да нямам проблеми вече със упдейти и със самия комп, но май ще го отключвам по начина известне на всички, понеже с орязаните версии май е доста по-трудно. 
За
П.С. Активирах го

За

П.С. Активирах го

За да не пускам нова тема, ще изкарам тази от забвение!
Как се сменя клавиатурата на Уиндоус 7 ултимейт, уж трябвало да е с "контрол + шифт" ама при мен нещо не се получава, сменяше единствено българските клавиатури преди да оставя само бг фонетична и английски само?
Как се сменя клавиатурата на Уиндоус 7 ултимейт, уж трябвало да е с "контрол + шифт" ама при мен нещо не се получава, сменяше единствено българските клавиатури преди да оставя само бг фонетична и английски само?
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Пробвай с "Alt" + "Shift".
Благодаря колега, стана, от няколко дни съм с него, в нета намерих само контрол+шифт, пък то било с "алт"!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Е тука можеш да си ги промениш
Благодаря колега, веднага го направих на "контрол+шифт", че ми е по удобно!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
аз ползвам същата комбинация, защото двата бутона са един до друг и се превключват с един пръст
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”