Помощ с колонки за Мп3/МП4

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
izcrazy
Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
Двигател: AAZ

Помощ с колонки за Мп3/МП4

Мнениеот izcrazy » Сря 03 авг 2011 21:15

Здравейте,имам една mp3/mp4 на която ме мързи да и купя слушалки.
Бях се сетил че на GSM-мите се свързват колонки,имах едни чинчове за уредба към компютър свързах всичк но се чува мн тихо бих казал че трябва да се заслушаш и тогава ще чуеш нещо scare .
Въпроса ми е следния : по какъв начин мога да направя така че да се чува силно колонката е малка 1 2 вата ?

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Re: Помощ с колонки за Мп3/МП4

Мнениеот Mihailov78 » Чет 04 авг 2011 10:33

Колонката има ли захранване от 220V?? Ако няма то тя е пасивна. Т.е. без усилвател и няма как да чуеш силно, най-много да си изгориш плейъра защото го товариш с товар 4-8 Ома за какъвто не е предвиден. Купи си някакви евтини колонки за компютър с мрежово захранване и им включи жака там където се включват слушалките на плейъра, ще запее страхотно. :да:

Потребителски аватар
izcrazy
Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
Двигател: AAZ

Re: Помощ с колонки за Мп3/МП4

Мнениеот izcrazy » Чет 04 авг 2011 23:19

Mihailov78 написа:Колонката има ли захранване от 220V?? Ако няма то тя е пасивна. Т.е. без усилвател и няма как да чуеш силно, най-много да си изгориш плейъра защото го товариш с товар 4-8 Ома за какъвто не е предвиден. Купи си някакви евтини колонки за компютър с мрежово захранване и им включи жака там където се включват слушалките на плейъра, ще запее страхотно. :да:

мерси колега :) :beer :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”