Препоръчайте здрав телефон...
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Препоръчайте здрав телефон...
Под здрав имам впредвид със здрава батерия и да държи едно над 3 дена при едни поне 2 часа разговори за тези 3 дена. Нещо като нокиа 1100-та къде държеше по една седмица, че и повече. Поразгледах нови модели, сайтове едно друго, но всичко ново с андроиди амоледи и пр. държат не повече от 2, в идеалния случай 3 дена и то при средно използване. Засега нокиа Х1-00 ми допадна, че гледам го дават то 11 часа разговори или 1400+ в режим на изчакване. На екстри не държим, въпреки че всяка такава е добре дошла. В смисъл първоначалната идея беше андроид телефон, но както казах не държат много, а мразим много да зареждаме всеки ден телефона. Е, в случай, че някой знае и такова животно с андроид, къде да държи по 5 дена поне да каже, щото аз за няколкото дена търсене не можах да намеря 

Re: Препоръчайте здрав телефон...
Има доста телефони които отговарят на това което търсиш,затова кажи ценови клас!
Ако ще е до 100лв. и само за слушалка Х1-00 (85лв.) е отличен - време на разговор - 13ч.,време на готовност 1464ч.
Ако ще е до 100лв. и само за слушалка Х1-00 (85лв.) е отличен - време на разговор - 13ч.,време на готовност 1464ч.

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Nokia 1209 има чак и фенер 

- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
В момента най-актуалната слушалка си е Нокия 1208. За без пари ги има (по 30-тина лв. чисто нови), батерията спокойно държи една седмица да не кажа и две, като бонус имаш фенерче
Като нещо за приемливи пари, с добър набор екстри и сравнително читави са Е-сериите на нокия - горещо ти препоръчвам Е71, е72, Е5 или Е52 (ако обаче е с по-нова версия на софтуера 2011г примерно). Имал съм Е51 и Е66 добри са, но не им държат по много батериите. Това е като мое лично наблюдение от телефони не претендирам да съм навътре в темата.

- xploda
- Двигател:
Е точно, и аз съм с е51, ама не е направен за ланкане по цял ден
Ценови клас... да кажем 500 примерно, какво може да се вземе за тези пари, къде да държи много дни на много говорене?

Ценови клас... да кажем 500 примерно, какво може да се вземе за тези пари, къде да държи много дни на много говорене?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
mupk0 написа:Nokia 1209 има чак и фенер
Тоя телефон, недай си боже, може да те надживее, пробвано е ! Може да плува, не се плаши от асфалтова екзема и батерията кара мноого!

- lavidaloca
- Двигател:
В този ценови диапазон погледни Е6 - много екстра и ако не се уливаш с камерите и wi-fi една седмица спокойно ще стиска. От евтините x1-01 e добър, има и възможност за 2-ра симкарта, което също е предимство. Тея отгоре са по-демоде вече, но са добри. Предлагам ти нокиа понеже такива само ползвам и имам наблюдение спрямо тях.
- lavidaloca
- Двигател:
my heart iS iCe написа:mupk0 написа:Nokia 1209 има чак и фенер
Тоя телефон, недай си боже, може да те надживее, пробвано е ! Може да плува, не се плаши от асфалтова екзема и батерията кара мноого!
Още е нов, за да знаем дали ще го надживее, обаче виж този http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... d=72&go=GO доста упорито работи по въпроса. Първия ми телефон беше такъв отдавна го изоставих, но винаги когато остана без телефон го вадя от шкафа слагам картата и съм спокоен

Nokia 1203 Супер удобен и невероятно здрав....
Над 40 зверски хвърляния
Падане в сняг около 20 пъти
мокрене стоене на -10 градуса 1 седмица
казвам ви искам да го счупя но не мога хахахаха и цената е колкото едни цигари
е51 също е супер здрав тел...преди 3 години го купих на приятелката ми и още диша..... (телефона
)
Над 40 зверски хвърляния
Падане в сняг около 20 пъти
мокрене стоене на -10 градуса 1 седмица
казвам ви искам да го счупя но не мога хахахаха и цената е колкото едни цигари

е51 също е супер здрав тел...преди 3 години го купих на приятелката ми и още диша..... (телефона

X1-00 държи доста повече от 1208 който е доста стар вече и батерията малко или много е здала,а и е по-слаба!
6310й нов го няма никъде в България,а и батерията е заминала,все пак е 12 годишен - морално остарял е!
Е51 Е71 Е52 Е5 слабички спрямо по-новите,камерките също им не държат,нивото на звук не е на високо ниво!
А нещо с 3-4 инчов тъч и 1гхц процесор забрави да държи повече от ден!
За до 500лв. Нокия Е72 http://www.mobilebulgaria.com/old/mobiles/1848/nokia-e72 или Нокия Е6
бизнес ориентирани телефони,издържат доста часове работа!
6310й нов го няма никъде в България,а и батерията е заминала,все пак е 12 годишен - морално остарял е!
Е51 Е71 Е52 Е5 слабички спрямо по-новите,камерките също им не държат,нивото на звук не е на високо ниво!
А нещо с 3-4 инчов тъч и 1гхц процесор забрави да държи повече от ден!
За до 500лв. Нокия Е72 http://www.mobilebulgaria.com/old/mobiles/1848/nokia-e72 или Нокия Е6
бизнес ориентирани телефони,издържат доста часове работа!

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Е52
Говоря много и батерията държи супер.Купих го като излезе модела
Изпускал съм го няколко пъти и му няма нищо 
Говоря много и батерията държи супер.Купих го като излезе модела

- xploda
- Двигател:
А с Е6 и Е72 някой пряк опит имал ли е? Щото като ги сравнявам на хартия Х1-то е 1300 и нещо, Е сериите по 1500 и двете да държат еднакво малко не ми се връзва...
Айде да не са еднакво, но сигурно ли е за тези две Е-тки, че ще държат 5-6 дена с 3 часа разговори примерно?

- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Телефон ли търсиш или играчка? Ако е телефон за разговори си купи такъв с колкото се може по-малко екстри, дисплей, камери и т.н, другото е излишно за батерията. Гледам всички налитат на Нокиан. Като служебен телефон имам такъв:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1 ... el-ot-v570
Е, такова говорене и 2 седмици забравям за зарядни. Абсолютно лек (83 гр.) и изключително устойчив на всякакви падания и огъващи усилия. С една дума: телефон за разговори. Извинявам се много, но 500 лв само за телефон е прекалено
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1 ... el-ot-v570
Е, такова говорене и 2 седмици забравям за зарядни. Абсолютно лек (83 гр.) и изключително устойчив на всякакви падания и огъващи усилия. С една дума: телефон за разговори. Извинявам се много, но 500 лв само за телефон е прекалено

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Дай да се спазарим за блекберито ми http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1 ... -bold-9700 . Ще останеш доволен и от телефона и от батерията 

- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
Колегата над мен е прав - ако наистина търсиш телефон САМО за приказване насочи се към по-евтиничките варианти на Нокиа.
За Е72 мога да споделя опит от момче от моята компания - в зависимост от ръчкането му (все пак има wi-fi и други шукариики) издържа 3-4 дена с около два часа разговори на ден. Братовчедка ми имаше Е72 и имаше следния проблем - при вдигане от другата страна не я чуваха първите 2-3 секунди. Но това не е показателно за модела като цяло
За Е72 мога да споделя опит от момче от моята компания - в зависимост от ръчкането му (все пак има wi-fi и други шукариики) издържа 3-4 дена с около два часа разговори на ден. Братовчедка ми имаше Е72 и имаше следния проблем - при вдигане от другата страна не я чуваха първите 2-3 секунди. Но това не е показателно за модела като цяло

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”