Направих един цялостен ремонт на всекидневната ми.Разположението ми беше такова,че както е всекидневната имам секция и тази секция разделяше с бокса.Преди 2-3 години изцяло смених кухнята,а сега реших да разкарам тая секция и да я направя на барплот.Само в моя апартамент е така,защото дядо ми е строил кооперацията и така е решил,всички други са със стена.Та,тв-то ми стоеше на тая секция напречено на стаята,а сега ще го слагам в другия край срещу прозореца.
Та,тъй като е шпакловка и не ми се кърти,а пък случайно се оказа,че има "контакт" за радио-точка където ми се откри място след като махнах секцията и има същия "контакт" където мисля да сложа новия тв.Прозвънях кабела и е той.Обаче е мостов кабел 2.5 квадрата май (никой не може да ми обясни защо е тоя кабел

)
Та

още малко да поразкажа освен май...Искам коаксиалния кабел,по който е сигнала на БУЛСАТКОМ да го свържа в едната кутия,да мога да използвам вече положения кабел и да го сложа направо където ще е ТВ-то.
Искам да питам,дали сигнала ще се повлияе от прехода по този кабел,защото,ако ще се развали сигнала,ще прокопая канал,ама няма да гледам кофти ТВ.
Е,ще има ли смущения ?