Motorola Xoom WiFi 3G
Накратко малко спецификации:
10.1" Екран VA панел, gorila glass NVIDIA Tegra 2 250 - 1000 MHz 1GB DDR2 ram 32GB памет слот за mikro sd (32gb max) hdmi, micro usb, стерео говорители, микрофон, жак за слушалки и микрофон камери: задна 5mp (двоен led), предна 2mp OS - Android 3.0.1 (Honeycomb)
Като цяло съм много доволен работи наистина бързо, има чуден екран, корпусът е направен много добре, няма скърцане и т.н. Седи добре в ръцете, говорителите се чуват наистина доста добре и ясно (а това, че са в горния край и не ги затискаш като при Iconia-та е добре) Батерията е невероятна, по спец. и дават 10-12 часа, моята е на два цикъла за 3 дни (от толкова го имам) и не мога да дам точно инфо, но наистина държи доста може би над 10 часа със сигурност.
След 4-5 дни ползване, мога само да потвърдя всичко и да добавя още Тъча е невероятен, има 10 точки, поне толкова пръсти имах реагира мигновено дори и на най лекия натиск. GPS-a е невероятно мощен, хваща сигнал и позиционира за секунди (дори и в стаите). WIFI-то също е много добро, няма мрежа с която да имам проблем, свързва се мигновено, без значение на секюрити и т.н. bluetooth - доста мощен, поне по мощен от на телефона ми. Екрана се вижда добре, дори на дневна светлина, цветовете са много добри (не колкото на iPad2) подсветката е равномерна, черното е черно. Камерите - предната (2.0 мп) не е кой знае какво, но за чат (скайп, гугъл) е идеална, задната (5.0мп) прави невероятни снимки, също и много добри клипове 720п. Самата OS е много бърза, няма лаг, няма FC и т.н. Все още има какво да се желае, но вярвам, че ще се оправи. Като приложения специално за нея има доста, игри също и занапред ще има все повече. Щях да забравя,3/4часа след включването ме попита дали искам ъп до Android 3.1 (Honeycomb)
http://www.youtube.com/watch?v=n7X0JiTe ... ata_player
П.с.Темата я написах от таблета
П.с.2хайде казвайте кой с какви впечатления е от хоум-а