Здравейте. От три дни телефонът ми нещо се побърка-през известно време сам се опитва да получава данни през GPRS.
От LOG-a на разговорите видях, че малко преди да изпрати първия,е получен SMS от номер 0664681010 , празен-или поне така изглежда.
Tелефонът е смарт, НОКИА 6600. В момента съм му изтрил настойките за ММС

Проблем с GSMa
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:chefito написа:телефон над 70лв не е телефон
това го пишеш за 2 път, явно имаш причини
ами не

/единствено не променени останаха телефоните от 70лв...батерия, екран, звънене../
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
chefito написа:Pichaga написа:chefito написа:телефон над 70лв не е телефон
ами непросто се възхищавам на хората как дават 700-800лв за някакви дробове, дето след 3 месеца са неактуални, прецакват се и прочие...цялата индустрия на GSM-ите се крепи на хорското желание за усещане на прогреса в ръцете...оставили са си по някоя джаджа за 30 години напред и само им пускат по нещо....първо бяха цветове, после полифония, след това мп3, камера....тв....800лв-900лв....700лв....590лв....810лв.....за една кутийтка пластмаса сделано в чайна о браян....ей така си гледам и си мисля аз ли съм лудия или тоя дето не ми дава никаква баница...
/единствено не променени останаха телефоните от 70лв...батерия, екран, звънене../
Забравяш да споменеш и това че след няколко месеца цената е на половина , доста се връщат с дефекти/личен опит няколко пъти

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:chefito написа:Pichaga написа:chefito написа:телефон над 70лв не е телефон
ами непросто се възхищавам на хората как дават 700-800лв за някакви дробове, дето след 3 месеца са неактуални, прецакват се и прочие...цялата индустрия на GSM-ите се крепи на хорското желание за усещане на прогреса в ръцете...оставили са си по някоя джаджа за 30 години напред и само им пускат по нещо....първо бяха цветове, после полифония, след това мп3, камера....тв....800лв-900лв....700лв....590лв....810лв.....за една кутийтка пластмаса сделано в чайна о браян....ей така си гледам и си мисля аз ли съм лудия или тоя дето не ми дава никаква баница...
Забравяш да споменеш и това че след няколко месеца цената е на половина , доста се връщат с дефекти/личен опит няколко пъти/ и на втора ръка отдавна пазара умря.Все пак обаче човек като копува гледа да си вземе и някъв дизайн
- иначе за нововъведенията верно са безполезни.
не вярвах че някой ще ме подкрепи...мислих че съм сбъркан да мисля така..../п.с. нямам нищо против ама тез екстри да се използваха за нещо...а то само ти сбозясват тела...и чопат от бактерията
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
CSAdmin написа:L&R написа:прав е чефито, не си давайте парите за глупости
дам по-добре да ги сабирате тея пари и да си купите нови джанти или гуми
не....по-добре някоя паметна екскурзия или почивка...па ако имаш пари и за яки телефони и за почивки е друг въпрос....ама аз примерно работя за един скъп телефон на месец и никога не бих си дал месечното възнаграждение за една дрънкулка....други хора изкарват 20 000 на месец и за тях е без значение...
- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
Re: Проблем с GSMa
R@do написа:Здравейте. От три дни телефонът ми нещо се побърка-през известно време сам се опитва да получава данни през GPRS.
От LOG-a на разговорите видях, че малко преди да изпрати първия,е получен SMS от номер 0664681010 , празен-или поне така изглежда.
Tелефонът е смарт, НОКИА 6600. В момента съм му изтрил настойките за ММС
колега....обади се на оператор,от там ще ти дадат един код ,който да въведеш.... от тия със звездите и диезите... с него ще деактивиреш функцията GPRS (аз имах същия проблем-само че със смарт Моторола мпх200 и в един момент разбрах че от данните които са зададени на телефона фабрично, моя телефон си набираше някъв номер в испания ,за да влезе в интернет и ме набута с ебати кинтите за международни разговори!!! ) . след като деактивираш GPRS на практика няма да имаш нет на телефона,ако не си направиш настройките за интернет през CSD....в сайта на мтел ги има настройките за повечето телефони... интернета е малко по бавен от този през GPRS , но за сметка на това е мнооого евтин и в краен случай ако използваш интернета на телефона -върши работа!!! така че за да не страдаш обади се на оператор и си махни гадния GPRS

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”