Знам, че има варианти БОЛ за Канал1, БТВ и НТВ в 1000 сайта.
Интересува ме конкретно за каналите Дискавъри(които може), Нейшънъл географик, Експлорер дори и платено да е.
Ако има такси(в което не съмнявам) в какви размери приблизително са им за месец, ден, седмица, ако ги знаете.
ТВ на компютъра
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Re: ТВ на компютъра
Преди няколко месеца ме вълнуваше тва. Та скъпия вариант е DVB-C карта на компа и гледаш там директно. Можеш през някой интернет доставчик, който предлага и цифрова телевизия, там твоите канали ги има. Евтиния вариант, взимаш DVB-C приемник(тунер) с HDMI връзваш към монитора и гледаш. Тва са вариантите. Аз в момента съм на Нет1 15Мбит/с + 80 канала цифрова + 2 HD(National Geographic Wild, Eurosport) - 20лв. на месец.
Благодаря за бързия отговор.
А излиза ли там бългаското аудио или субтитри на каналите? Предполагам ДА, но... да попитам за по-сигурно.
А излиза ли там бългаското аудио или субтитри на каналите? Предполагам ДА, но... да попитам за по-сигурно.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Излиза, излиза, то там е на ниво канал, не на ниво доставчик примерно. В смисъл самия канал да кажем бтв, ако решат да пуснат субтитри и английско аудио примерно, то дали ще си на някоя кабеларка дали ще си на чиния тези субтитри и английско аудио ще са си все там 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”