Питане за видео карта на лаптоп

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Питане за видео карта на лаптоп

Мнениеот stoi4o.d » Пон 10 окт 2011 15:45

По-принцип винаги съм ползвал нВидия,и на лаптопи и на ПЦ-та и съм запозват с тази марка и доста я следях до скоро,сега не съм вече толкова запален mhihi

Един колега е решил Леново,но се чуди какво може да играе на него!Лаптопът няма да е геймърски предимно,но от време на време ще пере час-два нещо за фън!
АТИ са ми чужди,търсих в Гугъл някакво инфо и сравнения,но не намерих много и не разбрах това което ме интересува,а то е -

АTI Mobility Radeon HD 6370 с 1GB DDR3 собствена памет,на лаптоп Леново,какъв и е еквивалента в нВидия,за да видя колко е конкурентна,как се представя на тестовете и какви нови игрички ще може да понесе на медиум или дори на лоу детайли?

Сега то е ясно,че само с видео не става,но интелските процесори ги знам горе-долу и там вече е въпрос на пари,но това видео го има и в трите разновидности на Леново Г570\575 така,че въпросът е картата как е :beer
И пак да подчертая,кои нови игри ще вървят стабилно без да сечат,било то и на медиум или на лоу детайли?

Ще може ли примерно да пере NFS HP2,GTA IV,Call of Duty Black Ops,Colin DIRT 2 и тези новите,даже и имената не им ги знам eusa

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Re: Питане за видео карта на лаптоп

Мнениеот bnick » Пон 10 окт 2011 17:13

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”