Хиперлинк?
Хиперлинк?
Някой знае ли как се поставя хиперлинк в WORD към друг документ, но определена страница? А към ПДФ файл възможно ли е това?
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Хиперлинк?
Десен бутон в Word > Hyperlink > избираш документа.
За специфична страница не знам.
За специфична страница не знам.

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Отваряш документът, към който искаш да имаш хиперлинк на страницата, към която искаш да е линка.
- Маркираш някоя дума или заглавие > копираш
- Отваряш другия документ, в който искаш да сложиш линка.
- Цъкаш на мястото за линка
- Paste > Paste as hyperlink.

- Маркираш някоя дума или заглавие > копираш
- Отваряш другия документ, в който искаш да сложиш линка.
- Цъкаш на мястото за линка
- Paste > Paste as hyperlink.

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на страницата в документа ОТ който ще даваш препратка, добавяш показалец. Офиса ми е на БГ и не мога да ти помогна с името на анг.
след като си вмъкнал показалец, отиваш в документа В който ще създаваш препратката към документа С показалеца. създаваш нова хипервръзка, още на първото меню избираш документа ОТ който ще вмъкваш и натискаш бутона Показалец отстрани вдясно. Избираш от списъка показалеца, който си създал. Това става само за документи от офис пакет.
след като си вмъкнал показалец, отиваш в документа В който ще създаваш препратката към документа С показалеца. създаваш нова хипервръзка, още на първото меню избираш документа ОТ който ще вмъкваш и натискаш бутона Показалец отстрани вдясно. Избираш от списъка показалеца, който си създал. Това става само за документи от офис пакет.
vw_golf_4_tdi написа:на страницата в документа ОТ който ще даваш препратка, добавяш показалец. Офиса ми е на БГ и не мога да ти помогна с името на анг.
Това го направих. За Уърд работи. Тенкю. Сега се боря със страници в сканиран ПДФ файл

- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нищо не каза... какъв е тоя сканиран пдф... напиши с 3 изречения,какво искаш да направиш.... какво правиш и къде искаш да има линк... малко е неясно така написано и никой няма да ти отговори, защото го мързи да напише въпроса който ти задавам аз 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”