по-големи снимки в един сайт - как и къде ?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

по-големи снимки в един сайт - как и къде ?

Мнениеот Deo88 » Сря 21 сеп 2011 12:37

Вчера гледах снимки на един колега в сайта snimka.bg ( ако е реклама го поправете ) И аз качвам там снимки , но нещо са с малка резолюция , а на момчето на което гледах снимките ( не негови а на една кола mhihi ) бяха с доста голяма резолюция - над 1024х768 . Снимките ги разглеждах и в същото време от горе на интернет страницата си пишеше snimka.bg .
Интересува ме къде точно трябва да вляза за да мога и аз да качвам снимки с по-голяма резолюция , защото иначе като ги кача там където си ги качвам и размерът им е малък и се губи голяма част от качеството и детайлността на това , което трябва да се види .

Благодаря ви предварително , и ако сайта , който съм написал е вид реклама веднага ще го поправя !

п.с. Вижте тук колко е голяма снимката на момчето ...
http://media.snimka.bg/9399/025053044-big.jpg?r=0 ... а моите снимки ми излизат максимум 640х480 ...

Поздрави :)

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Re: по-големи снимки в един сайт - как и къде ?

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 21 сеп 2011 13:56

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: по-големи снимки в един сайт - как и къде ?

Мнениеот Deo88 » Сря 21 сеп 2011 15:01

Разбрах как се прави . Съвсем случайно разбрах , искало е да пробвам някои неща :)
Благодаря все пак :)

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”