Аз съм с такъв HTC
Карам подред каквото се сетя:
Не можеш да си сложиш твоя мелодия, само тези които са вградени,ако тръгнеш да сваляш мп3, нестава, направо я плейва, и няма бутон "запази".Опитах като си изпратих писмо с прикачен файл което отворих, и се опитах да запазя файла, пак няма бутон 'запази", направо започва да я плейва.
Няма скайп за него, макар скайп да е собственост на майкрософт
При натискане на тъчскрийна, от никъде не намерих да си изключа да не ми вибрира, независимо дали съм на тих режим, вибрира си.
неможе да се тегли от сайтове, просто ти изписва "файла не се поддържа" ,опитвал съм джава и всякакви формати и неще,включително съм се опитвал да тегля icq от официалния сайт, където има линк за уиндоус7, натискаш и ти изписва "не поддържан формат",тегли се само от market place na microsoft.
Само като се сетя за уин 6,5 и ми се плаче,на него можеш всичко да качиш:-)
Иначе, днес ъпдейтнах с нова версия, 7.10 и забелязах,телефона стана видимо по-бърз, добави ми се някъв фейсбук чат към съобщенията, появиха се още езици за писане, имаше само 5, сега са много но бг няма,има руски той става, има почти всички букви. Появиха се още десетки мелодии за звънене

явно са им пращали много гневни писма че не се качват собствени мелодии. Разкрасили са иконите. Камерата не може да снима на слаба светлина,много е зле, в един и същи момент, снимахме и с айфон,който имах чувството че има камера за нощно виждане, всичко излизаше от моя нищо,всичко размазано и не се вижда.Има HD video 1280x720, на голям телевизор е екстра.ГПС-а му е бърз, за секунда позиционира, и даже в закрито помещение работи бързо. Като приложения има много неща, всичко можеш да изтеглиш, ноо само от сторето на майкростофт

.Всичко минава през софтуер на майкрософт, "ZUNE" .
Друго не се сещам..