Отзиви за Xperia X8
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отзиви за Xperia X8
Нека който ползва такъв телефон да се изкаже за него.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отзиви за Xperia X8
кажи за какво го искаш 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма да го ползвам аз. Интересува ме дали е стабилен, да се отвори по веднъж на ден някоя страничка, да се прехвърлят глупости чрез синия зъб.
Измежду всички БЕЛИ телефони се спряхме на този (заради дизайна), въпроса е дали си заслужава парите.
Измежду всички БЕЛИ телефони се спряхме на този (заради дизайна), въпроса е дали си заслужава парите.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Колежката ми има такъв. Здрав е, а е падал многократно на пода в офиса (плочки).
Цената му проби дъното, не вярвам да се обезцени още.
Дали си заслужава или не - зависи от цената.
Цената му проби дъното, не вярвам да се обезцени още.
Дали си заслужава или не - зависи от цената.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За 290 иди реч с 24 месеца гаранция. Струва ми се приемлива.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Аз има такъв но черен
Не съм много очарован, даже в началото бях леко разочарован но се свиква
Ако се ползва предимно за разговори не е много удобен. По принцип е с капацитивен дисплей и е чувствителен, дори съвсем леко да го докоснеш, но в моменти когато наистина бързам се налага по 3 пъти да натискам. Не знам защото така става, но е факт. Има един сензор който като го закриеш изключва дисплея - по принцип е практично, но в действителност реагира бавно и е дразнещо. Също така когато си на открито трудно се вижда на дисплея, дори контраста да е увеличен максимално. Камерата е под всякаква критика. Батерията не е от най издръжливите.
Иначе е здрав - и на мен ми е падал, не се чупи. За интернет рядко го ползвам. Оварял съм форума, проверявал съм си пощата - върши работа. През bluetooth съм пращал снимки към компа и няма проблеми. За повече информация съм ползвал кабела. Основното предимство е че е с андроид и можеш да инсталираш каквото пожелаеш
За цената - вече е писано. Аз 3 месеца след като го купих (за 300лв с 24м гаранция) не можах да го продам за 180 с 21м гаранция и състояние неразличимо от нов.

Ако се ползва предимно за разговори не е много удобен. По принцип е с капацитивен дисплей и е чувствителен, дори съвсем леко да го докоснеш, но в моменти когато наистина бързам се налага по 3 пъти да натискам. Не знам защото така става, но е факт. Има един сензор който като го закриеш изключва дисплея - по принцип е практично, но в действителност реагира бавно и е дразнещо. Също така когато си на открито трудно се вижда на дисплея, дори контраста да е увеличен максимално. Камерата е под всякаква критика. Батерията не е от най издръжливите.
Иначе е здрав - и на мен ми е падал, не се чупи. За интернет рядко го ползвам. Оварял съм форума, проверявал съм си пощата - върши работа. През bluetooth съм пращал снимки към компа и няма проблеми. За повече информация съм ползвал кабела. Основното предимство е че е с андроид и можеш да инсталираш каквото пожелаеш

За цената - вече е писано. Аз 3 месеца след като го купих (за 300лв с 24м гаранция) не можах да го продам за 180 с 21м гаранция и състояние неразличимо от нов.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ГОЛЯМО дърво - бивше гадже го имаше. Не съм го ползвал достатъчно дълго, че да му намеря хубава страна, освен цената... 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:ГОЛЯМО дърво

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Мдааа , понеже жената е с такъв от известно време (даже е бял и в момента пиша от него). Та за цената си е добро телефонче , за разговори е малко кофти (със сензора трудно се затваря),но за интернет и блутуууут няма грижи. Да спомена , също така , че флаша му е чужд
. Лично аз ползвам х10 мини про и мисля , че е по-добрият вариант. (май имаше и бели такива) 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”