Мнение за фенерче "Police"
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мнение за фенерче "Police"
Колеги, има те ли някакви впечатления от фенерчетата "Police" 2000W http://shop.gunman.biz/-police2000w-p-1717.html струва ми се силно,но дали? Някой ползвал ли ги е,да сподели как се представя смятам да си го купя,но все още се колебая,приемам и предложения. Приемам всякаква информация.
П.п Извинявам се ако темата не е в правилния раздел.
П.п Извинявам се ако темата не е в правилния раздел.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Мнение за фенерче "Police"
От фенерче за 36лв няма как да очакваш кой знае какво. Всичко е относително, не знам какъв отговор очакваш точно. Сприямо фенерче от 5лв - вероятно е по-силно. Ама ако ти трябва нещо сериозно.......... гледаш грешния продукт на грешното място.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Екстра си е фенерчето, свети по-силно от Maglite даже.
Има ги на Илиенци по 8-10лв при китайката
Има ги на Илиенци по 8-10лв при китайката

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Не е лошо, свети добре, а и акумулиращата батерия е голям плюс, изкарва към 24 часа светене с нея на икономичен режим. Иначе има и по 8-10 лева, които са само със стандартни батерии и също не светят зле, все пак зависи за какво ще го ползваш.
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Сещам се за онази фраза, че в българските форуми първото нещо, което ще ти кажат е, че си сгрешил в избора, ама ... да ти споделя нещо от личен опит: фенерче най-добре си го избери и поръчай от Китай, DealExtreme, примерно. Оттам се сдобих с няколко фенера, които са по-евтини, а светят по-силно от този. Поне по лумените, като гледам - този е 180, един от моите стига реално 510 (тествано от клиенти на DealExtreme). Много зависи и за какво ти трябва - на някои хора не им трябват толкова лумени.
UltraFire WF-606A с 230 лумена например от DealExtreme e доста по-евтин. И мога да ти го препоръчам с чисто сърце. Само на един ми се наложи да му сменя "драйвър"-а, но беше въпрос на 3 лева. Останалите два работят перфектно. С обикновени АА батерии работи, няма нужда от зарядни за 18650. Водоустойчив е, само дето няма zoom и е само с един режим, в който изкарва около 2 часа с AA батерии.
Препоръчвам ти го този с 230 lm, понеже китайските с повече лумени понякога не са домислени добре - тия, които ги поръчах с 510 lm, понякога правят проблеми - прекъсват, включват се на по-нисък режим и т.н. Та може би не са удачен избор.
Илиянци също е вариант де... Ама като съм виждал какви предлагат там... Нещо не ме блазни.
Разбира се изборът си е твой. Успех!
UltraFire WF-606A с 230 лумена например от DealExtreme e доста по-евтин. И мога да ти го препоръчам с чисто сърце. Само на един ми се наложи да му сменя "драйвър"-а, но беше въпрос на 3 лева. Останалите два работят перфектно. С обикновени АА батерии работи, няма нужда от зарядни за 18650. Водоустойчив е, само дето няма zoom и е само с един режим, в който изкарва около 2 часа с AA батерии.
Препоръчвам ти го този с 230 lm, понеже китайските с повече лумени понякога не са домислени добре - тия, които ги поръчах с 510 lm, понякога правят проблеми - прекъсват, включват се на по-нисък режим и т.н. Та може би не са удачен избор.
Илиянци също е вариант де... Ама като съм виждал какви предлагат там... Нещо не ме блазни.
Разбира се изборът си е твой. Успех!

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
slimmer написа:...Поне по лумените, като гледам - този е 180, един от моите стига реално 510 (тествано от клиенти на DealExtreme). ...
Абе не зная дали сте наясно с тези лумени и тези ватове - 2000W

Специално LED-овете в момента са на ниво 50lm/W , хайде в ама най-добрия случай 100-150 lm/W .
100-150 lm разбирам ... няколко светодиода с обща мошност 2-3 W , или един 3W , но да работи 1 час с тази батерийка ... Това 500lm е колкото луминесцентна лампа 18W

За ватовете нищо няма да кажа ....
Иначе фенерчето от темата изглежда добро и компактно , макар че от клипа не се разбра реално колко свети ...
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
А вякой да име LED фенерче? Дали има смисъл да се взема такова? От гледна точка на консумация на енергия би трябвало да е по-добре от стандартните, но за силата на светене...?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз имам едно метално с 14 диода фи3 и 3 батерии ААА за 4лв. Като му хакнеш Дюраселки цепи мрака.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
maxpayne написа:А вякой да име LED фенерче? Дали има смисъл да се взема такова? От гледна точка на консумация на енергия би трябвало да е по-добре от стандартните, но за силата на светене...?
Домъкнах Щатите на баща ми такава бухалка, че едно време той си беше купил от NY ама му го отмъкнаха

Бяха от новата тогава серия с един диод, вместо обикновена крушка и кърти, колко надалеч бие гадината вечер по далечните блокове и квартали

http://shop.gunman.biz/-smallsun1-p-852.html
-
- Автомобил:
- Двигател:
Фенера ми се налага да го ползвам рядко, но сегашния е метален с 5 диода и свети страшно,докато не му отказаха 2 диода
и станах като слепец в тъмното и затова търся нещо което ще ми дава хубава светлина, макар за рядката си употреба,а видях,че този модел е с акумулаторна батерия,което мисля,че по-удачен вариант. Явно ще трябва да се ходи до Илиянци поне да видя какво какво съм харесал и дали ще ми грабне окото.

-
- Автомобил:
- Двигател:
slimmer написа:
UltraFire WF-606A с 230 лумена например от DealExtreme e доста по-евтин. И мога да ти го препоръчам с чисто сърце.
Тази тояга ми допада,ако спре да свети поне ще мога да се защитавам свободно с него

- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
dqvola_91 написа:...
Тоягата... не е толкоз голяма - като го хванеш стърчи 2-3 см от двете страни на ръката (това звучи странно

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
dqvola_91 написа:Фенера ми се налага да го ползвам рядко, но сегашния е метален с 5 диода и свети страшно,докато не му отказаха 2 диода![]()
и станах като слепец в тъмното и затова търся нещо което ще ми дава хубава светлина, макар за рядката си употреба,а видях,че този модел е с акумулаторна батерия,което мисля,че по-удачен вариант. Явно ще трябва да се ходи до Илиянци поне да видя какво какво съм харесал и дали ще ми грабне окото.
Ако го ползваш рядко не знам колко голям плюс е акумулатора. Мога да ти сменя изгорелите диоди на стария.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
dqvola_91 написа:Фенера ми се налага да го ползвам рядко, но сегашния е метален с 5 диода и свети страшно,докато не му отказаха 2 диода![]()
Така както си описваш нуждите всеки фенер от китайката на Илиенци на цена около 10лв ще ти е перфектен,тези акумулаторни батерии при положение че няма да го ползваш всеки ден както каза колегата преди са минус а не плюс и не си заслужава да се набутваш с 35лв при положение че с 3 дураселки ще забравиш кога си ги сложил !
Даже има същите Police само дето върху надписа има лепенка с друг надпис /предполагам заради проверките за използване на известни марки/ и като го махнеш отдолу си е оригиналния надпис Police

-
- Автомобил:
- Двигател:
Нещата отиват към Илиянци,значи другата седмица съм там на оглед

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”